Alla inlägg under augusti 2010

Av roboguy - 27 augusti 2010 13:35

" Filmdagarnas mest underhållande film blev utan tvekan "Piranha 3D". Alexandre Aja älskar verkligen skräckgenren och det visar han återigen upp i denna "remake". Tänk dig originalversionerna och lägg sedan till en stor dos med humor och mycket överdriven slakt/blodbad. Ja, och så får man givetvis se tuttar i 3D samt manliga och kvinnliga könsorgan som råkar illa ut och allt presenteras med glimten i ögat. Aja försökte aldrig anpassa sig till dagens skräckfilmer utan satsade helt och hållet på att gäcka med den moderna skräckgenren istället. Resultatet blev därför en grymt underhållande skräckkomedi."


Om jag vill se Piranha 3D?! Jösses, ja det vill jag väldigt gärna! Och på den här beskrivningen av filmen så låter det som att jag kommer att fullkomligt älska filmen dessutom;D Lite dåligt är det förstås att den ska vara i 3D, men man får ta det dåliga med det som är bra!

Av roboguy - 26 augusti 2010 23:58

Det talas ju oftast om vilka fördelar man har som kille, att man automatiskt har rätt till högre lön och att man ses som "bättre" i samhällets ögon om man är av manligt kön, och visst, så är det i många fall.

Men på en punkt ( säkert betydligt fler också förstås ) så är det mycket bättre att vara tjej! Och det är på Internet, och framför allt på communitys såsom Bilddagboken eller vad som helst. Som tjej behöver man bara lägga upp en bild, oftast spelar det inte någon roll vad det är för bild men en avgörande fördel är förstås om det handlar om en lättklädd eller bild med tydlig sexinriktning, så har tjejens konto snart översvämmats av svar och kommentarer. Det här gäller naturligtvis inte alla tjejer, men faktum kvarstår- är man tjej har man avsevärt enklare att locka till sig kommentarer och människor som skriver. 

Så upplever jag att det förhåller sig i alla fall och oavsett alla andra orättvisor, som gäller både för män och kvinnor, så kvarstår faktum. Man måste skriva en sjuhelvetes intressant text eller ha något att säga som retar gallfeber på många om man ska ha en rimlig chans att få samma uppmärksamhet som kille på communitys. En annan fördel är naturligtvis om man ser bra ut, och på det sättet kan locka till sig läsare/tittare osv. 


Jag vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med det här egentligen, men jag behövde väl mest avreagera mina tankar någonstans.


Snart är det lördag. Kusinen ska gifta sig. Är nervös och lite orolig- trots att det inte är jag som borde vara det. Det är väl ändå de som ska gifta sig som ska vara nervösa och spända?! Trots det kan jag ändå inte låta bli att vara nervös inför evenemanget. Det kanske mest beror på att jag aldrig har varit på ett bröllop tidigare? Ja, förmodligen bottnar en del av min nervositet i att jag inte riktigt vet hur ett bröllop fungerar, hur det går till, hur man ska förväntas reagera och uppföra sig vid olika situationer osv. Som vanligt använder jag filmer som inspirationskälla. Det fungerar väl sådär, på grund av att filmer trots allt egentligen inte visar upp något verkligt bröllop och jag misstänker att det finns vissa skillnader mellan hur te.x amerikaner och svenskar gifter sig. 

Nåja det ska väl bli spännande trots allt. Om inte annat så har man ju lärt sig, återigen genom filmer, att tjejer brukar vara sådär extra romantiskt lagda när de är på bröllop. Så vem vet vad som kan hända?;)

Av roboguy - 26 augusti 2010 18:16

Oj, vad många härliga filmnyheter det har dykt upp i dag. Eller vad sägs bara om att HULK HOGAN kan vara aktuell för att medverka i en eventuell uppföljare till The expendables?! Och Stallone verkar inte ge sig med enbart detta utan han vill dessutom få med The Rock, Vin Diesel och "original"-Mr T;D Dessutom, som om inte detta skulle vara tillräckligt för att lösa in biljett för den kommande uppflöjaren, så ska ju Van Damme vara med och Bruce Willis ska vara huvudskurken! Härliga tider att vänta med andra ord, mycket härliga tider stundar. 


Och enligt Moviezine så ska dessutom snygga Kristen Bell dyka upp i Scream 4. Det ska dock inte röra sig om någon stor roll, men i alla fall. Inte för att jag på något sätt vill påstå att det behövs ytterligare en Scream-film, men en liten tröst är det ändå att Bell kommer att finnas med i ett litet hörn. 

Av roboguy - 26 augusti 2010 09:40

Mycket intressant nyhet- att Saw-skaparen James Wan ska göra Nightfall! Det är intressant på grund av att jag tror att Wan passar utmärkt för det jobbet och jag hoppas att det blir en mycket dyster och våldsam filmatisering;d






http://www.moviezine.se/artikel/5441-saw-skapare-gor-vampyrfilm

Av roboguy - 25 augusti 2010 22:12

Jag tror inte riktigt det här är min grej egentligen! Det känns lite meningslöst att skriva saker och sedan så vet man inte vem/vilka som läser det man har skrivit. Med anledning av de senaste kommentarerna som man har fått så känns det bara mer och mer som att man ska lägga ned det här. Att skriva rakt ut i tomma intet och hoppas att någon liten vilsekommen själ finner det man har plitat ned känns ganska dumt och poänglöst. Då fungerade bloggen som fanns på Lunar mycket bättre för då hade man kontroll på vilka som läste. 


Imorgon bär det av in till den stora ( lätt överdrift, jag vet ) staden för att inhandla lite kläder som jag ska ha på mig på bröllopet på lördag. Det är min kusin som ska gifta sig. Det känns en smula konstigt, faktiskt. Det känns som att det bara var igår som kusinen var här och spelade fotboll tillsammans med mig och syrran, och det känns som att det har gått väldigt snabbt, han träffade ju tjejen för inte så länge sedan. Tiden går väldigt snabbt ibland och för min kusin, och för alla andra känns det som, så händer det saker men för min del så står allting stilla, och ingenting varken förs framåt eller utvecklas på något sätt. Allt är som det har varit, nästan. Det är nästan plågsamt att läsa om hur bra det går för alla andra, hur de har börjat nya faser av sina liv. Men någon dag ska väl jag också ta ett kliv framåt och förändras. Hoppas jag.


Av roboguy - 25 augusti 2010 19:02

Jag måste börja se fler filmer av Sam Peckinpah, som har epitetet "våldets mästare". Jag misstänker att jag kommer att tycka om hans filmer:) Den jag är mest intresserad av att se är Straw dogs, bland annat för att den väckte stor uppmärksamhet när den kom och dels för att det enligt rykten är en remake av filmen på gång!



Jag börjar känna mig lite ensam här;P Varje bloggtips som dyker upp i bannern här ovanför är skriven av en tjej. Finns det inga bloggande killar?! 

4G

Av roboguy - 25 augusti 2010 15:14

Framtiden är här- redan i dag! Vad säger ni om det?! Framtiden för mobilt bredband är i alla fall här fast det mest gäller nedåt i landet för tillfället, Stockholm var först ut ( som det brukar vara ) och nu har också Göteborg fått 4G. Jag väntar och väntar på att 4G ska leta sig upp hit till Norrbotten. Jag misstänker att det kommer att dröja ännu längre tid innan jag kommer att få 4G-täckning, då jag inte bor i varken Piteå eller Luleå. Men när väl 4G har kommit hit så kan man slänga sig i en bil och fara iväg till någon av storstäderna och njuta av högre hastigheter! 


Men den stora frågan är vilket man ska välja, antingen Telia eller Tele2? Jag tror det blir Tele2. I alla fall så har min upplevelse av Tele2 hittills varit mycket god, och jag tror också att deras kommande 4G-abonnemang kommer att vara betydligt bättre än de abonnemang som Telia erbjuder. Men man får väl avvakta och se vad som händer helt enkelt. 


Än så länge är jag mycket nöjd med Tele2:s mobilt bredband Large! 



http://www.youtube.com/watch?v=ZTkLnFwi-FE&feature=related

Av roboguy - 25 augusti 2010 13:15

" Definitionen för höst är när dygnets medeltemperatur varaktigt befinner sig i intervallet 0 till 10 plusgrader. "


Jag har ingen aning om så är fallet häromkring men nog känns det ändå som att hösten har kommit nu. I dag regnar och blåser det en hel del så man håller sig mer än gärna inomhus. Inte för att jag i vanliga fall är ute så mycket men sådana här dagar vill man inte alls sticka ut näsan utanför dörren.


Synd att det är så dåligt väder då det i dag är jaktpremiär. Janna hade nog gärna velat vara ute och jaga tjäder och orre, men vädret lägger hinder i vägen för de planerna. Å andra sidan är det bara husse som inte vill vara ute i det här vädret, Janna skulle förmodligen inte ha så mycket emot lite regn bara hon fick vara ute och jaga;) Det small mycket under natten också hörde jag, så jaktsäsongen har definitivt börjat nu!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards