Alla inlägg under september 2010

Av roboguy - 1 september 2010 15:34

Redan innan Manchete öppnade Venedigs filmfestival så ville jag se den, och efter att ha läst lite om filmen så verkar den vara jävligt bra och jag tror inte att den kommer att göra mig besviken;)

" ”Machete” är ett blodbad utan dess like – kryddat med en nakenchock av Lindsay Lohan." skriver Aftonbladet. Blodbad utan dess like tar jag med en nypa salt- om något så brukar ju Aftonbladet vara duktiga på att överdriva, vilket vi inte minst såg i fallet med överhypade skitfilmen The Human Centipede, och nakenchock av Lohan gör inte mig alldeles vild i trasorna direkt. Men jag hoppas, och tror, att Manchete kommer vara en underhållande film gjord med glimten i ögat. Om inte så får man väl repitera den underbara trailern för filmen som fanns med i Planet terror istället. 


Vilken trailer är bäst?:)


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article7705771.ab


http://www.youtube.com/watch?v=MquhUGGdkdM


Jag undrar också hur det är med filmen Black Swan? Trailern ser väl ganska bra ut faktiskt, men jag är osäker på om jag verkligen kommer att tycka om den. Nåja, det får framtiden utvisa helt enkelt. 

Av roboguy - 1 september 2010 00:04

Fångarna på fortet aka 2010 fungerar, nästan, lika bra som det gjorde i början av 90-talet. Det är några nymoderniteter som har stört mig under avsnitten. Ett av dem är att de efter varje paus måste återberätta vad som nyss har hänt- ungefär " lag a har hittills lyckats ta tre nycklar medan lag b bara har tagit en- men mycket kan hända fortfarande". En annan sak är den otroligt fjantiga inledningen där man berättar lite kort om fortets historik, hur det föll i glömska efter Napoleonkrigen för att sedan väckas till liv igen och bla bla... 


Men det värsta av allt har varit Bébé Fouras... Herregud, hur tänkte de egentligen? Han är verkligen kass. 


Annars så var det ungefär som det var på den gamla goda tiden. Agneta och Gunde gör bra ifrån sig, fast det blir lite tjatigt när Gunde hela tiden måste upprepa sitt numera klassiska " ingenting är omöjligt". Bästa avsnittet var solklart det där Magnus Samuelsson medverkade. Även gårdagens avsnitt, där kändisbarn tävlade mot sina kändismammor, var faktiskt oväntat spännande!


Sedan en stilla undran hur man egentligen tänkte en gång i tiden, för när jag var liten tyckte jag att tigersköterskan Monique var sexig och het. Det är hon inte längre, och jag undrar varför jag tyckte så om henne... Nåja, man kan inte alltid förklara varför man har tyckt om någon i efterhand. 



http://www.tv4.se/1.1765505/2010/08/31/monique_jag_ar_alltid_radd


Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards