Direktlänk till inlägg 16 oktober 2010

Piranha 3D

Av roboguy - 16 oktober 2010 15:44

Piranha 3D börjar väldigt fult. En gammal man sitter och fiskar, plötsligt öppnar sig något som kan beskrivas som ett "helveteshål" och ut kommer förhistoriska pirayor. Den gamle mannen blir snart rensad inpå bara skelettet av fiskarna. 


Sedan fortsätter filmen med att visa massvis med kvinnor i bikini. Vi ska verkligen förstå att ungdomarna festar och det gör regissören genom att gång på gång på gång på gång på gång på gång låta unga, vackra tjejer visa brösten samt låta kameran zoma in en bikinirumpa. Om och om och om... Herregud, jag tröttnade faktiskt. Vill jag se på vackra kvinnor som visar brösten i parti och minut så ser jag en porrfilm istället. En inledning på filmen som passar vilken hormonstinn tonåring som helst, således. 

En scen, där två kvinnor som spelar porrstjärnor, simmar omkring under vattnet och kysser varandra var i 3D och det var... extremt jävla fult! Att se kvinnorna simma omkring nakna var ju i och för sig inget fel med, men varför skulle den scenen vara i 3D?


Fortsättningen blir inte så mycket bättre och jag blir besviken på Piranha 3D. Visserligen brakar helvetet loss när pirayorna väl tar sig till vattnet där ungdomarna festar och då blir det aningen bättre- men hur roligt är det egentligen att se datoranimerade fiskar käka upp människor? Det är roligt en stund, men sedan blir det ganska tröttsamt, faktiskt. Två av de bästa scenerna var tveklöst:

1. En kvinnas hår trasslar in sig i propellern till en båtmotor, men inte stannar killen för det, han gasar på och tjejens hår, samt ansiktshud, far av. 

2. Porrfilmsregissörens kuk blir en riktig mumsbit för pirayorna;) När ni har sett filmen så förstår ni att regissören förtjänade det. 


Huvudkaraktären, Jake, är så tråkig att man nog hellre hade tittat på medan färg torkar. Så intetsägande, så typsik, så nördig att han inte ens är tillsammans med tjejen som han uppenbarligen tycker jättemycket om. Och så har vi Jakes syskon, två sådana där typiska irriterande småglin, som inte gör som de blir tillsagda och som säger till en av tjejerna " Jake kommer tycka om dina bröst". Vilken unge säger sådant? I verkliga livet alltså, där du och jag befinner oss. 

Nej, den karaktär som var bäst här var Jakes mamma, Julie. Oj, vilken rekorderlig kvinna det var. Redan i början av filmen så sätter hon åt de festande ungdomarna och när det blir mer liv i kjällan så är det hon som står stadig som en klippa och vet hur man ska handskas med situationen. Mer sådana här kvinnor i filmer, tack. 


Sammantaget så var ändå Piranha 3D en smårolig film, som hade sina stunder. Men tyvärr solkas filmen ned av alltför mycket naket, och alltför lite piraya-splatter. Det blir bättre av den varan mot slutet av filmen, men varför var de tvugna att vänta så länge innan det roliga började på allvar? Nej tyvärr, regissören Alexandre Aja har gjort betydligt bättre filmer tidigare, och Piranha 3D kommer nog att vara relativt bortglömd ganska snart. 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av roboguy - 27 augusti 2015 11:56


  Ifjol var man en frekvent besökare i Badhusparken men i år har det inte blivit av att vara däe alls av någon anledning.  Jag vet inte varför. Det kan förstås ha varit på grund av vädret men det är inte hela sanningen. Helt enkelt har man inte ta...

Av roboguy - 25 mars 2014 21:57


Jobbet gick bra även om jag börjar bli lite trött på att enbart vara på ställen som jag redan varit på, bland annat ifjol. Jag skulle vilja prova på och städa på något av de nya ställena som de har införskaffat sedan jag var där sist.    Nåja, de...

Av roboguy - 18 mars 2014 22:07

Har precis avslutat en reprisering av arbetsmomenten och det visade sig ha tillförts några nya element sedan man var här och jobbade förra sommaren, men det är väl inget som ska gå ganska snabbt att lära sig får man hoppas. Inlärningen är precis avsl...

Av roboguy - 17 februari 2014 22:05


Ja, den frågan är berättigad: Vad fan ska man gå omkring och vara glad för på en sketen måndag? Det finns inga anledningar till att man ska gå omkring och vara glad och se ut som att man precis har lurat av Joakim von Ankas hela förmågenhet och sitte...

Av roboguy - 13 januari 2014 22:03


Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel men det börjar påminna starkt om när man gick på universitetet- inget självförtroende, man sitter knäpptyst vid fikabordet och skrattar och smilar på kommando snarare än att man tycker att något är särskilt ro...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards