Alla inlägg under februari 2011

Av roboguy - 24 februari 2011 18:22

I dag har man fått göra lite av varje och det känns tillfredsställande, så man inte får göra en och samma uppgifter om och om igen. Men en tydlig grej som jag har fått göra ända sedan jag började är att torka- torka borden, torka stolar, torka diskbänkar och torka ventilationstrummor. Så nu kan alla som sitter på Sunes tänka på att de käkar i en fläckfri miljö tack vare mig;P


  


Annars har det blivit lite av varje som sagt. Jag har hackat tomater, pumpat dressing från stora burkar till flaskor och ordnat med räksallad. Sweet!


  

  


Sedan fick jag också stå och steka hamburgare men det blev lite förvirrat och det var en ganska dålig prestation från min sidag, jag verkade förmodligen mest av allt att inte ha någon koll alls och det var svårt att veta vad ett Sunesmål var för något eller vad som menades med de olika beställningarna, vilket hamburgarkött man skulle använda ( finns ungefär fem olika ) och så skulle man använda två olika sorters hamburgerbröd beroende på vad kunderna beställde. Pust! Men träning ger färdighet sägs det ju, så jag kan väl inte vara så kritisk mot mig själv då jag inte har stått och gjort hamburgare tidigare ( lite dåligt av de andra på Sunes, att jag liksom inte har fått prova på det tidigare och att de inte har ägnat en timme eller någon tid alls till att ge mig instruktioner i förhand). 


Nåja, den här praktikdagen har varit den roligaste hittills i alla fall. 

ANNONS

G

Av roboguy - 23 februari 2011 22:03

Varför ska man krångla till filmtitlar i onödan?! Ett enkelt G räcker långt;P Förmodligen står väl G:et för något också, men det är ännu okänt vad filmen i det stora hela kommer att handla om- men det är inte så viktigt. Det som är viktigt däremot är att Louis Leterrier har skrivit på för att ta hand om den här filmen, och det betyder förmodligen att det kommer att handla om nonstop-action i riktig Transporter-stil, och förhoppningsvis lyckas Leterrier bättre med G än vad han gjorde med Clash of the titans ( men jag tillhör den lilla skaran av fan till den filmen, för den är inte så fruktansvärt dålig- den förstörs tyvärr alltför mycket av att de tvunget skulle konvertera alltsammans när 3D-boomen exploderade. Om de inte hade gjort det tror jag filmen hade fått ett bättre mottangande). Återstår att se vad G kommer att erbjuda! Men en blandning av Day after Tomorrow och Taken låter en aning vanskligt, så jag hoppas innerligt att han satsar på Taken istället, eftersom det då innebär att det blir en helt okej actionfilm, fylld med en del logiska luckor som biopubliken förhoppningsvis inte tänker på medan det smäller och exploderar i parti och minut;P

http://www.moviezine.se/artikel/6782-clash-of-the-titans-regissor-gor-katastrofffilm


  

ANNONS
Av roboguy - 23 februari 2011 18:16

Jag blev lite scary och trodde att jag skulle få syssla med ungefär samma sak som i går då jag blev ombedd att tvätta ventilationstrummorna i taket.Det tog inte så lång tid egentligen men det är inte heller något jätteroligt arbete direkt. Men sen blev jag lugnare när det blev mer varierande arbetsuppgifter jämfört med vad man fick syssla med under första dagen- jag fick skala lök, se till att matbrickor blev tvättade och pyssla med att lägga ost i små plastburkar samt packa upp smält ost och dra bort förpackningen från burkarna ( jag har ingen aning om varför egentligen, mer än att det skulle vara så). Lite variation är alltid bra så det var roligt att få göra lite annat under en och samma dag, men det är ganska lite folk på Sunes- förmodligen på grund av att temperaturen ligger på ungefär minus tjugo grader för tillfället och det gör nog att många inte ger sig ut på stan i onödan. 

Och det duger inte att sitta still någon längre tid just nu, för då stelnar kroppen och alla de muskler som tidigare aldrig blivit ansträngda säger ifrån på skarpen och man blir lika orörlig och stel som en 90-årig gubbe:P Inte särskilt smickrande för min del, så jag måste börja röra lite mer på mig, omedelbart! 

Imorgon ska jag få göra det som är det roligaste med att jobba på en grill/hamburgerkiosk- nämligen steka hamburgare och tillreda maten! Är lite nervös inför det och man får väl se huruvida man orkar med stressen och det hektiska tempot, men jag tror det kommer att gå bra!
  

P-ost tror jag de kallade det här för, men jag har ingen aning om vad det egentligen är. Men det luktade jävligt gott;)

Av roboguy - 22 februari 2011 22:36

Nja, vette katten om jag instämmer faktiskt- Zombie har faktiskt gjort en del bra filmer. Den första remaken av Halloween är riktigt bra och han har gjort en del annat bra också, för oss som tycker om dem som inte följer Hollywood-trender;) Jag ser i alla fall fram emot Lors of Salem, tror den kan bli jävligt bra!http://www.moviezine.se/artikel/6777-zombie-jobbar-med-paranormal-activity-producenter
  

Av roboguy - 22 februari 2011 21:38

" Incendente är en kommande argentinsk zombieskräckis med ockulta förtecken signerad Mariano Cattaneo. Och nog far tankarna till de spanska REC-filmerna. Vi får se var man landar. Cattaneo ska enligt Horror Movies tydligen vara influerad av Lamberto Bavas Demons och Stephen Kings bok Desperation."


Hm det kan bli lite vad som helst av det här, men förhoppningsvis blir det bra;P http://www.youtube.com/watch?v=6cza7-9bBS8&feature=player_embedded
  

Av roboguy - 22 februari 2011 18:19

Praktiken började ganska lovande- jag fick hjälpa till med att ställa in varor i frysen och att sortera olika dressigsorter och annat "superviktigt"! Men efter klockan tio så var jag fast i lagret där alla hyllor skulle rengöras- och det tog sin tid, kan jag lova, innan man hade plockat ned allt som fanns på hyllorna, torkat hyllorna och sedan lägga tillbaka allting som man hade plockat ned. Pust... Och det var inte det roligaste man kunde ägna sig åt, men när man är på praktik så "vet" man ju att man åker på skitjobben;P Det är nästan en naturlag känns det som. Inte för att de vill jävlas med praktikanten ( jooo lite va?) utan för att de ser en chans att ge ett ganska tråkigt jobb till den stackars praktikanten som vill visa upp sig.

En bra grej, tror jag, var att jag mer eller mindre tog över dammtorkningen. Jag samarbetade med en tjej som inte direkt gjorde så mycket, och jag hoppas förstås att handledaren uppmärksammade detta och att det kanske gav lite pluspoäng?. 

Sen när jag pratade med handledaren så lugnade hon mig i två saker:

- Jag ska självklart få göra andra saker än att städa och ordna inköpt material i rätt ordning. Jag ser fram emot att få stå i kassan samtidigt som jag är lite orolig för att inte lära mig hur kassaapparaten fungerar ( har provat förr att knappra in priser och allting på en kassaapparat, och det med icke så bra resultat).

- Jag behöver inte oroa mig över tiderna! Yes. Jag börjar klockan nio och slutar fyra och det passar mig alldeles utmärkt eftersom jag då kan åka både hem och in till stan med föräldrarna. Kunde knappt ha fått det bättre än så faktiskt. 


Jag är halvnöjd med min första praktikdag, men jag hoppas jag ska få lite mer roliga saker att syssla med framöver. Och jag kom till insikt att jag kanske borde börja träna lite, eftersom jag har ont i kroppen och lite ont i foten efter allt lyftande i lagret:P Inte en helt tillfredsställande rapport från kroppen som ändå borde tåla tyngre saker än att lyfta kartonger fyllda med plastsaker ( och vem kunde tro att en kartong fylld med coca-cola-muggar kunde väga så djävulskt mycket? Det trodde inte jag innan jag började lyfta fanstygen! ).   

Köket- lite deprimerande inrett och väldigt trångt när flera personer ska samsas om ytan. Tycker själv att de kunde ha "hottat upp det" en smula men vågar man framföra förslag när man bara är en liten obetydlig praktikant?;=   Ingen vidare bra bild! Men det var här jag tillbringade mest tid under min första praktikdag. 

Av roboguy - 21 februari 2011 20:36

Ojoj det här spelet ser inte alls dåligt ut- jag skulle väldigt gärna kunna tänka mig att spela det till och med ( och ni som inte känner till det så kan jag meddela att jag inte har spelat ett enda spel sedan Half-life 2 släpptes för.. ja, är det fyra år sedan möjligen? Så det tillhör inte vanligheterna att jag hetsar upp mig inför spel). Jag hoppas också att det blir något av planerna med en filmatisering av Dead Island- förutsättningarna för en riktigt härlig b-zombieskräckis ser onekligen väldigt lovande ut;P"[Updaterad version] Variety skrev att Sean Daniel Company och Union Entertainment köpt filmrättigheterna till det kommande zombiespelet Dead Island. Men uppgifterna tillbakavisas av den tyska utgivaren Deep Silver. Enligt Variety skulle Daniels (The Wolfman, Mummy) och Union’s Dmitri Johnson och Richard Liebowitz producera filmen och man var på jakt efter manusförfattare och finansiärer för att överföra spelet till vita duken. Men enligt ett pressmeddelande från Deep Silver som ShockTillYouDrop publicerat så tillbakavisas alltså de uppgifterna. Inga beslut har tagits vad gäller filmrättigheterna men däremot har man fått en rad förfrågningar som man nu tittar på.


Dead Island har utvecklats av polska Techland och handlar om en familjefar som försöker skydda sig själv och familjen från en zombieinvasion under semestern på en tropisk ö. Dead Island spelas ur första person-perspektiv i ett öppet landskap med co-op upp till fyra spelare och planeras släppas i augusti 2011 till PC, PS3 och Xbox 360."http://www.youtube.com/watch?v=1BoIqVn-qB4
  

Av roboguy - 21 februari 2011 19:17

Ingen bra måndag direkt men jag antar att det hänger ihop med att jag påbörjar min praktik imorgon, så mycket av de tankar man har haft har handlat om det i dag. Men förhoppningsvis är det som vanligt- jag oroar och stressar mig helt i onödan och så visar sig allting gå bra imorgon. Är mest orolig över vilka tider jag kan få, men jag hoppas att det blir "bra" tider, eller att man kan förhandla sig till tider som passar. Får helt enkelt se hur det går helt enkelt. 

  

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ROBOGUY med Blogkeen
Följ ROBOGUY med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se