Alla inlägg under maj 2011

Av roboguy - 24 maj 2011 22:18

Kidnapped, Secuestrados, ser ju ut att kunna vara förjävligt bra! En film att se fram emot med andra ord?








http://www.youtube.com/watch?v=dVSN0dF0Rsk








   

Av roboguy - 23 maj 2011 00:26

Ja, sommaren har vi framför oss och ska naturligtvis passa på och njuta av den men sedan när löven börjar gulna och det blir höst så har vi en hel del gott och blandat att se framemot. De här serierna ser jag fram emot speciellt mycket...



Terra Nova!

" Året är 2149 och mänskligheten hotas att utrotas. Genom en port förflyttas en grupp personer 85 miljoner år tillbaka i tiden, till Terra Nova. Oturligt nog råkar de bosätta sig i närheten av några köttätande dinosaurier, och kampen för överlevnad börjar om." Jag tror den här kan bli riktigt jäkla bra och har stora förhoppningar på den här serien.


 




Charlie´s Angels


Efter de katastrofalt usla långfilmerna så kan ju tv-serien bara bli ett steg i rätt riktning, eller? Blir lite misstänksam när Drew Barrymore är producent till den här serien, men vad tusan- det KAN ju faktiskt bli...bra.







Alcatraz


J.J Abrams nya mystiska serie! Den här har jag skrivit om tidigare och lagt upp en trailer, så den här peppar man inför. Hoppas dock det blir bra förstås;P




The Playboy club


Kan bli lite av vad som helst, och jag vet inte riktigt om jag verkligen ser fram emot den, men förhoppningsvis kan det bli ganska bra. Skit samma egentligen, Playboy club kanske kan ge en liten inblick i Playboy-imperiuments skapande och hur det blev såpass stort som det blev?












http://www.metro.se/noje/hostens-hetaste-tv-serier/EVHket!mfWp70MHaj9LQ/?img=1&scr=200




   

Av roboguy - 23 maj 2011 00:04

Jag vet inte riktigt vad jag tror om den här filmen, men jag tycker att den ser ut att kunna bli ganska underhållande. Och filmens tagline är häftig- Heavy Metal goes Medieval. Och beskrivningen av Ironclad låter inte så dumt heller:


" A Medieval 'Magnificent Seven', that combines the visceral, stylized action of '300' with the impassioned heroism and romance of 'Braveheart.' IRONCLAD is an ultra-violent action thriller that tells the true story of a motley crew of tough, battle hardened warriors, who withstood several brutal and bloody months under siege, in a desperate bid to defend their country's freedom."


Tror inte att Braveheart har så mycket att göra med den här filmen, men att den har lånat stildrag från 300 märks ganska tydligt i trailern! Däremot gillade jag att Ironclad är en ultravåldsam action;P Hoppas de håller vad de lovar, och hoppas att den här filmen är riktigt underhållande! Men det återstår att se...




http://www.youtube.com/watch?v=_-YlZ1_XC9Q








 

Av roboguy - 22 maj 2011 01:29

" Följande film hittades..." gav mig ganska dåliga vibbar direkt. Aha, tänkte jag, det här handlar alltså om något som har inträffat, och man får se egenfilmat material. Great, då vet man vad man har att vänta sig med allt vad det innebär av skakig handkamera och scener där man inte ser någonting. Men Penance överraskade en smula- kameran var inte så skakig, och man såg allting som hände utan problem. Men den fråga som snurrade omkring i min skalle under stora delar av filmen var: varför är huvudpersonen, Amelia, så fokuserad på att dokumentera allt som händer? Hon har ju med sig kameran precis hela tiden. Det känns inte riktigt trovärdigt.




Läs inte mer om du inte har sett filmen!





Något annat som inte är speciellt trovärdigt är att Amelia börjar extraknäcka som strippa bara för att få råd med sjukhusräkningarna. Amelias dotter är nämligen sjuk och behöver dyr sjukvård, så Amelia är ganska desperat visserligen, men det känns inte troligt att en kvinna som jobbar med att hjälpa misshandlade kvinnor skulle ens överväga att ge sig in i strippbranschen! I och för sig säger jag inte nej till de scenerna som detta innebar;P


Sedan blir det bara värre- i negativ bemärkelse, tyvärr. När filmens huvudskurk äntligen presenteras så förstår man snart att det här är en gravt störd, religiös man men vad hans syfte är med att kidnappa stripporna känns tämligen korkat- han kidnappar dem så att de ska renas från sina synder, och därmed hjälpa honom att komma in i Himmelen... Låter det logiskt? Nej, det tycker inte jag att det gör. Men Geeves utför i alla fall något som jag inte har sett tidigare på film- Amelia får sina blygdläppar och klitoris bortopererade, eftersom de är källan till hennes synder! Tyvärr ( kanske känns lite dumt att säga tyvärr men i alla fall ) så fick man inte se speciellt mycket av "operationen". Men det var i alla fall en scen som man inte har fått se så speciellt ofta. Vår onde läkare genomför dessutom ytterligare en operation, den här gången på sig själv där han helt sonika drar ut hans pungkulor och sädesledare... En ganska sjuk scen, men i det här sammanhanget blir det mest bara roligt. 


Penance blir varken eller, känns det som. Man ska ju förstås hålla på Amelia, men hennes kamp mot Geeves känns väldigt tråkig och jag brydde mig inte speciellt mycket hur det skulle gå. Förutom de ovan nämnda scenerna så hade inte Penance något som gjorde den utöver en ordinarie b-skräckis, och då den inte erbjöd något mer än de scenerna så känns det mest som bortkastad tid. Filmen har en del ologiska luckor också, men samtidigt så bryr jag mig inte tillräckligt om den här filmen för att ens fundera över dem när den har tagit slut. 






 

Av roboguy - 21 maj 2011 21:51

Jaha, ännu en regissör som egentligen sysslar med något annat- i Scott Wheelers fall så sysslar han vanligtvis med visuella effekter men tänkte väl att han skulle prova vingarna som regissör och valde att göra så med MILF, en komedi som är så tråkig att man nästan snabbspolar fram till slutet redan under förtexterna för man känner på sig att det här inte kommer att bli bra alls. Det är när man ser sådant här som man förstår hur genial American Pie egentligen var, för efter den har det sannerligen inte kommit många ( några?) bra ungdomskomedier, och de flesta som har kommit ut i kölvattnet efter American Pie har försökt ripoff:a det som gjorde de tre filmerna så bra, utan att lyckas. Den här gången ger man sig i alla fall in på en lite ny arena, nämligen milf ( ni som inte vet vad det betyder, googla så får ni snabbt svar på det) istället för att låta ungdomarna flirta på collagetjejer. Inget nytt begrepp egentligen, och det blir inte heller roligt en enda gång. 


Tyvärr är mammorna, eller milf:arna, nästan lika omogna som killarna är. Det är bara i slutet som en av morsorna äntligen visar att hon är lite äldre än huvudpersonen Brandon, men det var lite försent... 

Brandons kompisar är inte heller minnesvärda. En av dem, Ross, påminner en smula om "Dr love" från Supersugen, samma nervösa spel och ungefär samma sätt, men det blir aldrig roligt. Naturligtvis finns också en "Stifler"-karaktär i den här smeten, men han är tack och lov inte med speciellt mycket, och han är inte heller huvudgängets polare, utan istället deras antagonist, men det blir inte heller särskilt roligt. Det är väldigt lite som är roligt i den här filmen.


Nej, jag tror det får räcka nu! Jag ska inte se fler sådana här filmer, och jag borde ha slutat se dem för länge sedan. De är mest av allt bara pinsamma och fruktansvärt tråkiga och förutsägbara. MILF är ändå inte det värsta exemplet som finns ( jag kan förlåta skämt av typen sperma i ögat och geishakulor kastade i ögat) men när det är gjort med så lite fantasi och utan att egentligen vilja säga något alls så blir det bara skräp av alltsammans! 






 

Av roboguy - 21 maj 2011 19:09

" Få se...nu ska vi ta och plocka isär det här och tänka efter lite...

1."Carrie" har alltså i nuläget allra redan en musikalversion (!?), en urusel uppföljare och en nyinspelad horribel TV-film i sitt kölvatten.

2. "Carrie" hade Lawrence D. Cohen (som även skrev manuset till "It") som manusförfattare, ja och för att inte tala om De Palma som regissör. Nu anlitar man alltså en människa som skrivit MUSIKALEN Spider-Man (!?)

3. Både Sissy Spacek och Piper Laurie Oscarsnominerades för sina insatser i filmen! Känns väl då som att filmen redan fått sin bekräftelse gällande kvalitét.

Då kan man ju nu fråga sig meningen med denna remake? Ja förutom att de återigen vill tjäna easy bucks på något som redan är gjort flera gånger om.
Nä, återigen riktigt skiner skaparviljan med sin frånvaro...och poänglösheten & menlösheten regerar.

Denna ska så klart bli i 3D! 

Nej jag har inga källor på det, men jag menar vad ska de annars "tillföra" denna redan Oscarsnominerade och fortfarande fullt fungerande skräckklassiker om inte ett helt meningslöst 3D-format? Ja några uppenbara CGI effekter helt utan charm och skam så klart, men 3D är ju vad som ska dra publiken. 

"Carrie-3D"-Coming Soon to a Theatre Near You!

"It will make your eyes pop out!"
"It will be mindblowing!"
"It will have you on the edge of your seat!"

Mamma! Jag är färdig nu, kom och torka!   "


Psychopatrik har skrivit detta angående att Carrie ska få en remake, och jag kan inte säga mer än att jag håller med honom helt och hållet. Dessutom har Stephen King också frågat sig varför det behövs en remake, då originalet är så bra. Svaret är kort och gott att det förstås inte behövs en remake, men att Hollywood har helt slut på idéer och att de gör om och gör om klassiska filmer ihopp om att det någon gång ska bli bra eller att pengasäckarna ska fyllas på med några extra dollarsedlar. 


Nej, har du inte sett Brain De Palmas originalfilm- se den! Den är riktigt bra och håller väldigt hög klass fortfarande.

Om du redan har sett den-se den igen! Sådana här filmer tåls nämligen att se om igen, till skillnad från alla hopplösa remakes som kommer i parti och minut nuförtiden! 




http://www.moviezine.se/artikel/7405-remake-av-carrie-paring-g









 






Av roboguy - 21 maj 2011 18:31

Det är inte direkt något nytt som framkommer i det här inslaget om Super 8, men det är ganska orättvist att journalister har fått se tjugo minuter av filmen och att sedan Aftonbladets journalist har så jävla lite att säga om det han har fått se... Kan han inte rapportera om något mer än det man redan har sett i trailern? Jävligt dålig filmrapport må jag påstå, och inte blir det bättre då man börjar jämföra filmen med en blandning av Stand by me och E.T. 


Men nu hoppas man bara att sommarens mest hypade och omtalade film kommer att hålla hela vägen in i mål, eller blir det här bara något löjligt äventyr a la för hela familjen att samlas omkring. Mycket av hur det går för filmen kommer förmodligen att hänga på vad det egentligen är för något som finns i den där tågvagnen. Kommer det att göras på ett bra sätt eller blir allt bara fail så fort det avslöjas vad det är för något? Ja, vi får väl vänta och se hur det kommer att bli;P




http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article13050778.ab







 

Av roboguy - 21 maj 2011 16:58

Attans, Harold Camping hade fel och jorden har inte utplånats ännu och det rullar på i vanlig ordning, precis som det gjorde i går och som det kommer att göra imorgon också! Jävla skit, jag som knappt vågade sova inatt och har suttit och varit orolig och bara väntat på att de mörka molnen skulle torna upp sig, att marken skulle börja skälva och de tolv apokalypsryttarna skulle dundra fram på himlavalvet och svart, tjock rök skulle förmörka solen och superjordbävningen skulle orsaka massflykt av fåglar som skulle börja regna ned döda till marken... Vad hände med det skådespelet? Nu blev jag ju besviken;P

Nu väntar man med spänning på vad nästa domedagsprofet ska komma med- man får ändå säga att det brukar vanligtvis vara något nytt varje gång, även om de använder sig frekvent med hänvisningar till Bibeln. Nu var det ett tag sedan det var ett svart hål som skulle sluka oss, så det är kanske dags för att ett super-svart hål att dyka upp lagom till... Annandag jul 2014...

Eller nej just det ja- vi har ju kvar Mayakalendern... 2012, då är det tack och godnatt. Se nu till att leva livet ordentligt innan vi har 2012;P





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13060337.ab






 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards