Alla inlägg under maj 2011

Av roboguy - 17 maj 2011 18:06

Åh gudars, man får ju rentav gåshud när man ser trailern! Steven Spielberg och Peter Jackson temar ihop med denna filmatisering utav en av världens kändaste seriefigurer, det kan fan i mig bara inte misslyckas. Hoppas jag... Men pepp till max är man i vilket fall som helst. Fullkomligt älskade inledningen i trailern då Milou kommer ut från en dörr tätt följd av husse haha!

http://www.youtube.com/watch?v=jE9ud80pUVI

 
ANNONS
Av roboguy - 16 maj 2011 23:08

Jag är inget stort fan av alla dessa jävla remakes som hela tiden kommer, men Fright Night är ingen av mina favoritrullar från 80-talet direkt, så får mig gör det inte så särskilt mycket att den kommer i en nyversion! Men trailern var verkligen jävligt tråååkig... Man får väl hoppas att remaken är lite bättre än vad trailern ger sken av?

http://www.youtube.com/watch?v=xHgtEcrTGo0
 

ANNONS
Av roboguy - 16 maj 2011 22:27

" FX-kungen Tom Savini och Kane ”Jason” Hodder i trikåer ridande till häst trodde man aldrig att man skulle få uppleva. Men båda är med i en ny Robin Hood-rulle som verkar så weird att det är svårt att inte trycka in gillaknappen i botten. Savini spelar Sheriffen av Nottingham och Hodder har rollen som Little John. Robin Hood: Ghosts of Sherwood är gjord av Oliver Krekel i 3D som tillfört historien om den legendariske Robin Hood lite skräck- och fantasyelement."


Haha ja jösses- kan det här bli dåligt?;) Kane Hodder, som har spelat mördarmaskinen Jason ett flertal gånger och så underbara Tom Savini- båda i en och samma film, och dessutom i en Robin Hood-film som är weird! Det här är en film som jag kommer hålla ögonen på från och med nu! 

http://www.youtube.com/watch?v=jttpRlodPBU&feature=player_embedded


 

Av roboguy - 16 maj 2011 19:15

Jag blir lite orolig när svensk film och dess medarbetare är inblandade i projekt som beskrivs som Skandinaviens största filmprojekt någonsin, att budget ska ligga på mellan 200-300 miljoner kronor och att de dessutom sneglar på Gladiator, Inglorious basterds och Pirates of the Caribbean... Luktar det flopp eller luktar det flopp av den kommande filmatiseringen av Röde rom? Svensk filmproduktion ska inte handskas med så här stor budget och de ska inte leka Hollywood!

För övrigt hade en läsare på Aftonbladet en klockren kommentar: se till att ingen av de som var inblandade i Arn-filmatiseringen får vara med i Röde orm-filmatiseringen! Enough said.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article13031364.ab
 

Av roboguy - 15 maj 2011 01:27

Suck..... är faktiskt den enda rättvisa sammanfattningen av filmen Ninja cheerleaders! Jag trodde att det baserat på titeln, NINJA och CHEERLEADERS, skulle innebära en härlig mix av hejarklackstjejer och ninjastuff, men det blev mestadels cheerleading och inte så mycket ninjasaker... Faktum är att de tre tjejerna i huvudrollen övertygade betydligt mer som strippor än vad de gjorde som ninjor. 
Läs inte mer om du inte har sett filmen!Det stora problemet för Ninja cheerleaders var att regissören, David Presley, inte är någon regissör egentligen. Nej, Presley sysslar istället med "camera and electrical department, och som sådan verkar han ha varit inblandad i en hel del bra filmer såsom Starship troopers, Public enimes... Men han har tyvärr ingen vidare ljus framtid som regissör! Och han verkar ha anammat någon feminstisk teoretiker då han har lagt in saker i dialogerna som "Jag hatar när alla tror att bara för att vi är kvinnor så klarar vi ingenting" och sedan blir våra kära ninjor alldeles förskräckta att det kommer lite blod på handen då de nyligen har tvättat sig... Eh?! Jaha ja.


Ninja cheerleaders är framför allt en komedi- den blir aldrig seriös och den går inte heller att ta på allvar. De tre tjejerna vill komma in på Browns, så hela filmen handlar helt enkelt om att återta de pengar som de ska använda för att ha råd att gå på universitet. Bovarna är patetiska, går omkring med klassiska gangsterhattar och har det föra inspirerande tilltalsnamnet Gangster-Jimmy... Eh? 


Filmen igenom satt jag och väntade på att tjejerna skulle använda sina ninjasvärd, men när de väl använde svärden så... Ja, jag har faktiskt aldrig sett en sämre svärdfightscen... någonsin!


Ninja cheerleaders duger bara om man vill slösa bort tiden på att se unga, snygga skådespelerskor åma omkring i cheerleader-kläder eller strippa. Det här var vansninigt uselt, rent ut sagt. Den här filmen borde brännas på bål å det snaraste, för jag kan inte se att någon har någon som helst glädje av den här skiten...


 

Av roboguy - 14 maj 2011 21:19

En film som Luc Besson har producerat, vilket inte innebär någon kvalitétsstämpel numera, men som däremot innebär att det blir tokaction på hög växel och där man struntar i sådana oviktiga saker som en vettig handling eller trovärdiga karaktärerer. Det är tyvärr det som Luc Bessons namn står för numera! Men icke desto mindre så brukar filmerna i alla fall vara underhållande- se bara på Transporter och Taken inte minst- och jag hyser goda förhoppningar att Colombiana kommer att bli en adrenalinkick på hög nivå. Det blir inte sämre av att Zoe Saldana spelar huvudrollen som tuff, sexig lönnmörderska. En roll hon borde klara av att spela medan hon sover! Ser ganska lovande ut det här, men det är bara en sak som irriterar mig i trailern- repliken "glöm inte var du kommer ifrån", som upprepas in absurdum. 


http://www.youtube.com/watch?v=1ma9b2Q1j3U 

ESC

Av roboguy - 14 maj 2011 17:22

Har inte orkat följa alltsammans nämnvärt och kommer inte att se på finalen ikväll förutom möjligen avslutningen då man får reda på vem det blir som vinner hela spektaklet. Saade tror jag inte kommer att vinna, men Sverige kommer förhoppningsvis att få en bra placering, kanske topp fem rentav? Vi får väl se...


Annars tycker jag att Markus Larsson i Aftonbladet hade en riktigt rolig beskrivning av Irlands bidrag: " De oemotståndliga turbotomaterna sätter rekord i scenenergi. Det låter som att Britney Spears har halsat 96 burkar Red Bull". 


Annars- må bäste man eller kvinna segra! Och sen får man förmodligen höra vinnarlåten hundratusen gånger på Rix FM framöver;P
 

Av roboguy - 14 maj 2011 01:05

Ganska småunderhållande för stunden kan man sammanfatta den här filmen på lämpligast sätt, men tyvärr är den alldeles för förutsägbar och ganska intetsägande för min smak- och dessutom väldigt tillrättalagd, men vad annat kan man vänta sig när det handlar om disney och en film som vänder sig till dem som är ungefär i förstadiet av tonårstiden... Det är dumt, det är ganska platt och det är inte ens särskilt snygga effekter.

Läs inte mer om du inte har sett filmen!Huvudpersonen John är sådär äckligt pojkbandssöt och charmig, naturligtvis trivs han inte med det kringflackande liv som han måste ägna sig åt på grund av att han är jagad av onda snubbar som påminner en smula om Voldemorts onda tvillingar och dessutom har de gälar i ansiktet för att vi inte ska glömma bort att de här onda snubbarna är från en annan planet. John träffar dessutom en sockersöt och jättegullig tjej, Sarah, som tycker att John är en lite udda filur men samtidigt tycker att han är ganska charmig ( Twilight, någon?)... Och sådär fortsätter det, med vackra, gulliga hjältar som bekämpar ondskan. Suck.


I slutet blir det dessutom en hel jäkla massa CGI-porr som tyvärr inte piffar upp handlingen eller får mig att heja på huvudpersonerna. Tyvärr önskar jag snarare att moggarna ska lyckas ta kål på de här meningslösa och tråkiga personerna... Den enda som moggarna kan förskona från en snabb död är nummer sex, som verkligen är en action-brud av rang ( nåja, hon klarar i alla fall av att skjuta och döda moggare och är inte lika fruktansvärt meningslös och tråkig som Sarah är). 


Nej, den enda som jag verkligen tycker om i den här filmen- och som tyvärr får alldeles för lite utrymme- var hunden, den söta lilla hunden som tar hand om John och som dessutom har oanade krafter;P 


Tyvärr ser det ut som att I am number four kommer att få en fortsättning. Jag längtar inte efter den...


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se