Alla inlägg under maj 2011

Av roboguy - 10 maj 2011 22:07

Family Guy fortsätter att vara riktigt bra, även om den nionde säsongen kanske inte riktigt är den bästa trots allt... Det är synd att den tjugoandra säsongen av Simpsons inte alls är en tusendel så bra som serien var tidigare. Allt Homer gör är numera bara tråkigt, och det är mer eller mindre Marge som har tagit över alldeles för mycket. De klassiska Homer-moments lyser med sin frånvaro i de allra nyaste avsnitten, och mycket lite, för att inte säga ingenting, är särskilt roligt längre. Tyvärr. Överväger faktiskt att helt sluta se på Simpsons i fortsättningen.

Tack och lov att Family Guy finns, och fortsätter leverera!



http://www.youtube.com/watch?v=MJV2Am79R74






 

Av roboguy - 10 maj 2011 19:05

Jag var lite orolig för att de skulle visa alldeles för många av de "olyckor" som gör att den här filmserien är lite underhållande, men inte så mycket avslöjades tack och lov. Även om bron som kollapsar-scenen verkar vara lite väl tilltagen och rejäl så ser det ändå ganska lovande ut, även om jag tycker att det hade räckt gott och väl med de fyra filmer som redan har kommit. Men- varför ligger tjejen som genomgår ögonoperationen med en söt liten nallebjörn i famnen? Så äckligt gulli-gulligt...

Men efter denna femte film så räcker det väl ändå?! Det som gjorde den här serien lite annorlunda och rolig jämfört med andra skräckfilmer har liksom trampats ett varv för mycket redan i den förra filmen, så det måste till lite nytänkande om man nu ska fortsätta med det här. Eller nöjer sig publiken med ungefär samma saker om och om igen?;P





http://www.youtube.com/watch?v=y8Zjdof-jWg





 

Av roboguy - 9 maj 2011 23:02

Mmmm äntligen- mjukglassmaskinen är i full gång och levererar smaskig mjukglass och som en extra bonus-smooties. Har aldrig smakat på smooties tidigare faktiskt men smakade på en i dag- men tyvärr smakade jag jordgubbssmaken, och den var inte någon höjdare!

Men man blir jävligt sugen på mjukglass så fort man går förbi det här lilla förrådet med strössel... Sablar vad det doftat gott!



 



Grymt vacker och härlig dag! Soligt hela dagen och temperaturen låg konstant på 20-24 grader. Sweet.




 

Av roboguy - 9 maj 2011 22:43

Jonas Moström krånglar inte till det med Hjärtats mörker, och den här boken är precis som de flesta andra svenska deckare. Hjärtats mörker skiljer inte ut sig ur mängden direkt, men är stundtals ganska spännande och välberättad. Tyvärr tycker jag inte om huvudpersonen, Johan Axberg. Visserligen har Axberg, som de flesta andra kriminalare i svenska deckare, ett ganska ensamt liv och vid sidan om polisarbetet så tar han hand om sin gamla farmor fast det är tämligen lite han gör egentligen. Tack och lov så lyssnar Axberg åtminstone inte på klassisk musik och han är inte heller överviktig eller har lite problem med alkohol, men det finns ingenting som gör att han fastnar i mitt minne direkt och därför försvinner han snabbt i mängden då det finns så många fler poliser och kriminalare som har desto mer personlighet. 


Läs inte mer om du inte läst boken!


Grejen mellan kvinnorna Sara och Ylva Forsblad är åtminstone ganska intressant, och lite ovanlig rentav, men jag har lite svårt att tro på psykopaten Ylva. Att hon har problem står klart ganska snart, men vad är det som driver henne och vad är det som gör att hon blir så besatt i allt och alla egentligen? 


Men Jonas Moström slänger in lite kritik i alla fall, vilket jag tycker är bra med de svenska deckarna! Tyvärr är kritiken av det mer lättsamma slaget...


" Det är inte sant, tänkte Axberg. Hur ska vi kunna fungera som ordningsmakt när våra resurser ständigt minskar?" ( s. 329).


Men samman av kardimumman, Hjärtats mörker är för all del en hyggligt spännande och läsvärd deckare, och den duger i alla fall. Men jag tror inte att jag kommer att fortsätta läsa de två andra böckerna i den här serien. 





 

Av roboguy - 9 maj 2011 19:25


" Midnight Meat Train-regissören Ryuhei Kitamura är tillbaka i horrorn med ett nytt projekt som heter No One Lives. Med lite utflykter i anime- och tv-världen ska han nu ta sig an en skräckfilm med revenge-tema som han kommer att filma för WWE.

Enligt Variety kretsar storyn kring ett hänsynslöst gäng som tar ett ungt par som gisslan i ett övergivet hus mitt i ingenstans. När flickan dödas tar det hela en oväntad vändning och gänget befinner sig plötsligt i klorna på en erfaren mördare.  Luke Evans (Clash of the Titans) kommer att ha en av de skurkaktiga rollerna."


Jag ska erkänna att Midnight Meat Train inte imponerade nämnvärt på mig och jag såg den mest på grund av att Vinnie Jones hade huvudrollen men tyvärr så var han inte så rolig som psykotisk mördare och filmen som helhet var bara- bah. 

Men den här nya filmen låter på förhand lite mer lovande- och twisten med att några mordiska kids plötsligt hamnar i händerna på en erfaren mördare låter riktigt aptitligt. Kan bli bra det här, faktiskt! Får man hoppas...


Någon av regissören Ryuhei Kitarmuras andra filmer som någon kan rekommendera? Jag har hört en del om hans Longinus, som tydligen ska vara bra? Den kanske man borde ta sig en titt på...




 

Av roboguy - 9 maj 2011 18:51

Om de nu är kompisar med varandra, regissören, Arnold och Danny De Vito- borde de inte ha något nytt och fräscht att samlas omkring och göra film om istället för att damma av det här konceptet. Det var roligt en gång i tiden, men håller inte för någon fortsättning! Lägg ned det här, snälla?



http://www.moviezine.se/artikel/7353-twins-faringr-uppfoljare






 

Av roboguy - 9 maj 2011 00:21

Bara för att det snart är sommar på allvar och för att det är en riktigt jäkla bra och härlig sommarlåt!



http://www.youtube.com/watch?v=eFjjO_lhf9c







 

Av roboguy - 8 maj 2011 23:58

Det är ju skittråkigt att Pekka Lindmark fick lämna programmet, men han hade inte en chans mot Limpard i nattduellen tyvärr- men samtidigt ska Pekka ha credd för att han genom hela programmet har haft en så jävla härligt avslappnad attityd till alltsammans- till och med under nattduellen så skrattade han mest medan han blev besegrad! Och han har hela tiden haft samma sköna attityd, distans och massvis med härlig humor. Jag kommer sakna honom i de återstående programmen.


Och jag hoppas att Ingemar " E.T" Stenmark sopar banan i fortsättningen och blir mästarnas mästare. Jävlar vilken fysik gubben har! Herrejävlar, skulle man bara vara i hälften så bra kondition som han är i vid den åldern så skulle man vara överlycklig. E.T är äldst i gänget, men ändå så outstanding. Det är det inte många som skulle klara av.





http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article12995772.ab







 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards