Alla inlägg under juni 2011

Av roboguy - 1 juni 2011 14:39

Ja, man kan väl betrakta den här nya lagen på lite olika sätt. Ett är att det är bra att man tar krafttag gentemot nedskräpningen, för som det står i artikeln så är det alldeles för mycket skräp precis överallt och man ser många människor på stan som äter upp en chokladkaka och sedan kastar ifrån sig pappret på gatan- trots att det finns en soptunna inte ens fem meter ifrån dem? Detsamma gäller för ciggfimpar, snus och tuggummi- de finns ju överallt, trots att det inte råder någon skriande brist på soptunnor?

Men så kan man också se det som så, att har polisen inte vettigare saker att lägga energi på istället? Värre brott osv. Eller ska man inrätta en speciell grupp inom polisen som tar hand om det här? 




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13115152.ab






 

Av roboguy - 1 juni 2011 10:20

Sådana här saker tycker jag är intressant och smått fascinerande- tänk om DEN skådisen hade fått rollen istället för den skådis som fick den. Som exemplet med Tom Selleck istället för Harrison Ford i rollen som Indiana Jones... Hade filmerna blivit samma stora framgångar om Selleck hade spelat arkeologen istället? Nu är det ju svårt att tänka sig någon annan än Ford, så det är ju ganska svårt att kunna besvara frågan med ett ja eller ett nej. Jag antar att det blir ett nej, men vem vet? 

En annan grej angående Titanic var att filmbolaget ville ha Matthew McConnaughey i Leonardo DiCaprios roll... Tror inte på samma kemi mellan Matthew McConnaughey och Kate Winslet direkt, men oavsett hade det väl blivit samma kärlekssmörja som det blev? Men DiCaprio är en grym skådis, så det var bra att James Cameron stod på sig och att det blev som det blev...

Hur hade Lida blivit med någon annan än Kathy Bates som mentalstörd sjuksköterska? Förmodligen hade det inte blivit lika bra alls om rollen hade gått till Bette Midler;P 



Läs mer här om hur det hade "kunnat bli" och filmhistorien hade förmodligen sett annorlunda ut i dag?...

http://www.metro.se/noje/de-fick-nastan-rollerna/EVHkeE!voSRvkwZqHB2/?img=31&scr=200









   Kan ni tänka er Matthew McConnaughey där istället för DiCaprio?;)

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards