Alla inlägg under juni 2011

Max

Av roboguy - 15 juni 2011 19:22

Jag tror jag börjar inse det briljanta och geniala i Sunes slogan " Mer mat för pengarna". Jag var och köpte ett Maxmål, på Max naturligtvis, och tänkte jämföra lite, men det krävdes inget förstoringsglas utan enbart en snabb blick så kunde man konstatera vad skillnaden är- på Max får man en liten ficka pommes och en halvstor hamburgare ( som dessutom har med den där dressingen som jag bara inte klarar av, kan man beställa en annan eller är det enbart den dressingen de har?). På Sunes, om vi säger att man beställer ett vanligt skrovmål så får man en hyfsat stor hamburgare samt massvis med pommes ( jag har noterat att en majoritet av kunderna inte ens orkar äta upp alla pommes utan släger det). 

Nej, det blir nog inget återbesök på Max för min del på väldigt länge.









 

Av roboguy - 14 juni 2011 23:12

Tänk om Telia kunde investera i fibernät i landsbygen också? Vacker tanke ja, men faktum är ju att när telefonledningar skulle dras för flera år sedan så hade man minsann råd med detta, men det gäller inte för bredband? En tillbakagång samtidigt som bredband är något nytt... Det är ju tragiskt att inte alla ska ha samma möjlighet att nyttja bredband som övriga! 





http://www.dn.se/ekonomi/telia-sonera-investerar-8-miljarder









 

Av roboguy - 14 juni 2011 22:26

Hoppas man får se något utav månförmörkelsen imorgon! 100 minuter är ju en lång tidsrymd, men det är klart- det blir ju aldrig riktigt mörkt häromkring för tillfället, så det kan bli svårt att se något men förhoppningsvis kanske man kan få en skymt av detta...





http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13171512.ab




Av roboguy - 14 juni 2011 18:02

Ja, som den serienörd jag delvis fortfarande är ( i alla fall så var jag väl ingen helhjärtad serienörd förrut heller, men klassiker som Stålmannen, Spider-Man, Fantomen och några till följde man åtminstone ) så när det dyker upp nyheter om de här figurerna så läser jag alltid artiklarna. Åtminstone för att låtsas hänga med lite i serietidningssvängen;P Men- det är ju ingen stor förändring Superman genomgår. Herregud, allt som händer är att de röda fula kalsongerna försvinner- och vips, som genom ett trollslag, så förändras Stålmannen ganska radikalt! Man har blivit så van vid att se honom i den dräkt han har haft på sig sedan han debuterade som seriefigur ( jag undrar huruvida den är tvättad eller inte). Men jag håller inte riktigt med om att Superman får en tuffare framtoning... Nja, helylle-kille som han trots allt är, Superman, så har jag svårt för att kunna se hur han ska kunna vara tuff. Det vore något om Superman började att bli lite tuffare och brutalare gentemot buset. Återstår däremot att se om de tar med förändringen i filmversionen som är på G. 


En sak till- svarta, spanska och homosexuella figurer ska dyka upp också! Inte en dag försent, tycker jag.


Vad tycker ni? Är Superman "tuffare" utan kalsongerna på utsidan eller är det någon större förändring egentligen?! 








http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13160856.ab









 

Av roboguy - 13 juni 2011 23:51

" En av dom roligare skräckkomedierna från 80-talet var Killer Klowns from Outer Space. Nu är det dags för en uppföljare. Fansajten Freddy in Space har snackat med Grant Cramer, som spelade Mike Tobacco i filmen, som avslöjar att man har pengar och ett manus klart för filmen. Men just nu jobbar man med att fixa ett avtal med en distributör för att kunna dra igång inspelningarna.


Det är Cramer själv som författat manuset och filmtiteln blir The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3-D. Cramer vill inte avslöja så mycket av storyn men den är kopplad till den första filmen och hans karaktär kommer att vara mentor till två nya förmågor som måste rädda världen från de återvändande mördarklownerna. Stephen Chiodo kommer åter att sätta sig på registolen och Cramer kommer att producera tillsammans med de tre bröderna Chiodo. Killer Klowns from Outer Space gavs ut på dvd i Sverige i fjol av Galaxinafilm."


The Return of The Killer Klowns from Outer Space in 3-D--- Ohyes det här måste bara bli en rejäl framgång;) Särskilt när den första filmen var sååå bra! Det var mer eller mindre av en slump som jag hittade originalfilmen, och jag vet inte riktigt varför jag har kvar den fortfarande då jag egentligen inte tyckte att den var speciellt bra. Numera återfinns den på vhs uppe på vinden;P Kanske dags att damma av den och se om den nu när den tydligen ska få en något försenad uppföljare! Kan bli både bra, eller fruktansvärt dåligt. Återstår att se vad det blir av den!









 

Av roboguy - 13 juni 2011 22:14

 






Köpte nya hörlurar i dag på Audio Video, och oj vad jag misstog mig på prislappen- om man var ute efter hörlurar med bra ljudkvalla så låg priset mestadels över trehundra kronor- för "värstingarna" låg det på närmare sjuhundra kronor. Jag lyckades emellertid hitta något mitt emellan, och som verkade duga för mina enkla behov. 


Men- jag saknar de gamla hörlurarna! Det kanske handlar mest om att jag måste vänja mig med de nya, men de gamla var perfekta och jag var nöjd med dem. Jag funderar på om jag inte ska lämna tillbaka de jag har köpt nu och leta upp liknande hörlurar som jag hade... Men vi får se, det beror på hur nöjd jag blir med mitt köp!


Plus-minus-check


Plus:

* Om jag inte hade haft de gamla hörlurarna att jämföra med, så hade jag förmodligen varit nöjd med ljudet i de nya. Men faktum är, att det faktiskt är en skillnad- liten skillnad visserligen, men de gamla hade snäppet bättre ljud än vad de nya har.

* De nya hörlurarna är "tyngre", de trycker mer mot öronen och man känner inte att de är påväg att ramla av.

* Prislappen kändes okej för de här hörlurarna, men samtidigt finns det ju de som är betydligt bättre än vad de här är...


Minus:

* Ljudet!

* Sladden till datorn är lite kort... Inte för att jag förväntar mig att kunna gå iväg tjugo meter från datorn med hörlurarna kvar, men den gamla sladden var åtminstone betydligt längre vilket gav en aning mer svängrum. 

* Den nya känns allmänt "mindre" och inte lika bra, kort och gott. Känns lite onödigt att klaga på dem redan nu men i och för sig, jag har inte testat dem speciellt hårt ännu.

* Man måste höja ljudvolymen på det man ser på för att komma upp i ungefär samma ljud som de gamla erbjöd. 


Minus-sidan dominerar, men jag tror det mest beror på att jag inte har blivit van vid de nya hörlurarna ännu. Är man vanemänniska så är det inte alldeles enkelt att byta ut saker, och byter man ut något så måste jag vänja mig vid det nya innan jag börjar se fördelarna. Men jag tror faktiskt att jag var lite dumsnål helt enkelt, vad hade det gjort för skillnad om jag hade lagt till en hundralapp extra för att få, enligt försäljaren, de bästa hörlurarna som finns ute på marknaden just nu?


Nåja, ska testa de nya hörlurarna och se om jag "kan" bli nöjd med dem eller inte...




 

Av roboguy - 13 juni 2011 18:57

" Bill Moseley, som gjorde den oförglömlige dårfinken Chop-Top i Motorsågsmassakern, 2 återvänder till Texas. Han är en av karaktärerna i nya Leatherface 3D, uppger DreadCentral. Moseley kommer att spela en figur vid namn Drayton, en blinkning till Jim Siedow som var med i de två första filmerna under samma namn. Leatherface 3D följer upp direkt efter Tobe Hoopers originalfilm från 1974 och kommer att regisseras av John Luessenhop (Takers).


Just nu arbetar man med rollbesättningen och inspelningarna planeras dra i gång under sommaren i Shrevport. I filmen följer vi huvudpersonen Heather som tillsammans med sina vänner reser till Texas för överta ett arv. I arvet medföljer en kusin som går under namnet Leatherface."


Det är kanske värt att hålla ett getöga på den här filmen trots allt! Jag minns inte karaktären Chop-Top så detaljerat, då jag tyckte att den andra filmen i Motorsågsmassakern var ganska lökig, så den måste jag nog ta och se om när tid finns för det. Hoppas det kommer fler intressanta nyheter kring Leatherface framöver!










 

Av roboguy - 13 juni 2011 00:22

Åhhh, please... Den här postern kan väl användas för Captain America! I like it a lot!











 

Skapa flashcards