Alla inlägg under oktober 2011

Av roboguy - 8 oktober 2011 01:15

Det har varit tämligen tystlåtet omkring projektet med en reboot av det klassiska monstret Godzilla, och få nyheter är släppta ännu vilket är trist för man vill ju verkligen veta hur arbetet med denna fortskrider. 


Men nu har det i alla fall sipprat fram rykten om att bilden/modellen av Godzilla är det utseende som Godzilla ska få i den nya filmen. Jag ser inte direkt några stora förändringar, men jag borde kanske se om någon av de äldre filmerna för att friska upp minnet lite? 




http://moviezine.se/bloggar/robertgrund/2011/10/07/ar-det-har-nya-godzilla/









 

Av roboguy - 8 oktober 2011 00:30

Tack Metro för den här sammanställningen med riktiga godbitar som man kan sitta och låta sig bli road av på lördagsnatten! Mina favoriter är helt klart garnnyst-grejen från Bolibompa, men även den smått klassiska, i svensk tv i alla fall, med kryptonit-felsägningen i Nyhetsprogrammet och såklart Peter Settman i sista klippet;D 




http://www.metro.se/noje/snuskigaste-ogonblicken-i-tv/EVHkjg!GvoA5wNmqQZc/









 

Av roboguy - 7 oktober 2011 23:27

Nu verkar det vara klart vem som ska spela Bondbrud som ska förföra Craig på allehanda sätt, naturligtvis med lite skinn på näsan också som är på modet numera, och det blir Bérénice Marlohe. Jag tror inte jag har sett henne tidigare, så det blir spännande att se vilken typ av Bondbrud det ska vara den här gången, men en inte alltför vågad gissning är att Marlohe spelar någon mystisk kvinna som har en dold agenda! 

Och ett nytt rykte om vilken titeln blir på den kommande filmen. Skyfall lät väl sådär upphetsande, men klart bättre och lite mer hemlighetsfullt än Quantum of Solace. Stay tuned, mer information kommer förmodligen inom kort och snart, snart börjar äntligen inspelningarna!!! 




http://www.moviezine.se/artikel/8476-hon-ar-klar-som-ny-bondbrud








 

Av roboguy - 7 oktober 2011 18:23

Tycker det ser ganska lovande ut faktiskt, och en film med Edgar Allan Poe i centrum låter som en rolig och intressant idé.John Cusack är porträttlik författaren, i alla fall baserat på de bilder som jag har sett av Poe. Det enda orosmomentet är regissören, för V for Vendetta tyckte inte jag var någon bra film. Men en riktigt skön trailer är det i alla fall...




http://www.youtube.com/watch?v=CIeLylWccNo&feature=player_embedded








 

Av roboguy - 7 oktober 2011 16:25

Tjosan, så var det äntligen fredag. Dagen började minst sagt en smula annorlunda än vad det var tänkt för ett möte blev uppskjutet till på onsdag nästa vecka istället för imorse, och det var bara bra det fast jag tycker inte om att ändra på planeringar men det gick bra den här gången. Jag satt några timmar på statsbiblioteket och läste en bok som är grymt bra- självfallet dyker det upp en bokrecension av den så fort jag har läst ut den;= Dessutom hittade jag den nya boken av Dean R Koontz och det är lika med lycka så nu har man att läsa ett tag framöver ( vilket inte betyder så länge eftersom jag läser jäkligt snabbt).



Ingen snö har kommit häromkring, och det tackar jag för- Kung bore kan hålla sig undan ett tag till tycker jag men däremot har jag hört rapporter om att det längre upp i Norrland har fallt lite snö. Ursch! Lite tur har man ändå att man inte bor mot fjälltrakterna i alla fall.

Om den rapporterade stormen har inte mycket setts till, tack och lov för det också. Visst, det har blåst en smula men det har knappast kommit speciellt mycket regn och det är bara att tacka för det. 


Nu återstår att se vad man ska göra av med den här fredagen, och helgen! 





 

Av roboguy - 7 oktober 2011 15:13

Ser riktigt bra ut och inte som i tidigare Superman-filmer där det bara har varit glasögonen som på ett märkligt sätt har gjort att Lois Lane och andra runtomkring inte har kunnat räkna ut att Kent kan kanske vara Stålmannen. Så mycket skägg som Henry Cavill har nog ingen Kent-asprirant haft tidigare, men man kan ju ställa sig frågan hur skägget hinner växa fram igen när han har flugit omkring utan skägg som Superman?!




http://www.moviezine.se/artikel/8466-bilder-fraringn-man-of-steel






 

Av roboguy - 7 oktober 2011 05:00

Får hoppas på att allting kommer att gå bra, och att man sedan kan ta helg och njutaa v den! Men varför är man alltid lite orolig just innan... Det är ju, har det visat sig tidigare, helt onödigt att oroa sig.







 

Av roboguy - 7 oktober 2011 02:15

Hittade den här artikeln i tidningen Amelia, och jag måste säga att jag blir lite road samtidigt som man undrar hur de här människorna egentligen mår...Slim for him, Help lord the devil wants me fat, What would Jesus eat är exempel på böcker man kan köpa för att få rådgivning hur man ska besegra fetman!


Axat från artikeln: " För amerikaner som vill banta med Gud finns många alternativ. Olika gurus och karismatiska ledare erbjuder sin version av "den rätta vägen" till en smalare kropp-bod4god, halleljuah diet, light weigh och the marker diet är några av programmen som finns tillgängliga". Oh my lord, help me...


Tror fan det finns gurus och karismatiska ledare, det har det alltid funnits som är villiga att hjälpa till för en viss ersättning förstås. Och det känns ju "skönt" att kunna skylla på djävueln för att man har blivit tjock. Men det här känns som något typiskt för USA, men finns det något liknande i Sverige!?!





 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards