Alla inlägg under oktober 2011

Av roboguy - 12 oktober 2011 20:12

Säga vad man vill om regissören Tom Six och uppföljaren till The human centipede, men nog har han i alla fall höga ambitioner med sina filmer åtninstone och sådant får man ändå säga är bra! Börjar bli lite småsugen på att få se uppföljaren någon gång nu efter att man har hört att den ska vara så mycket värre än den föregående filmen, så den här får man ändå säga att man väntar efter nu...
http://www.moviezine.se/artikel/8505-human-centipede-ii-en-hyllning-till-schindlers-list 

Av roboguy - 12 oktober 2011 14:15

Bra med ett webbsänt filmprogram, så tack för det Aftonbladet, men hade ni inte kunnat hitta några intressantare programledare och bisittare. Det verkar ju mest som att de sitter där under afterwork och bara längtar efter att kameran ska sluta filma så spriten och festligheterna kan dra igång istället för att prata engagerat om film. Det luktar väldigt lågbudget över alltsammans på något sätt men jag tycker de ska ta det här på mycket större allvar och istället se till så att sådana som är hungriga och vill snacka film finns i studion istället. Det blir lite Kalle Anka-varning över alltsammans.

Och så avnsittet med "nörden" Magnus Edlund, hur kan man få dissa skurken i Sagan om ringen och beskriva honom som en brinnande vagina... Det finns ju verkligen andra skurkar som skulle ha platsat på förstaplatsen. 

Nej, som sammanfattning, mindre flams och mer seriöst filmprogram, tack.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/film/nojesbladetfilm/article13699037.ab?start=210 

Av roboguy - 12 oktober 2011 13:29

Det blir förhoppningsvis roligt att se Jim Carrey och Steve Carell spela mot varandra i en gemensam film, Burt Wonderstone. Bara det inte ska tramsas bort oc bara vara löjligt. Många nya komedier har gjort mig grymt besviken den senaste tiden så jag hoppas att det här ska bli bra och att Carrey är i sitt esse om han medverkar i den här filmen.
http://www.moviezine.se/artikel/8504-carell-moter-carrey-i-trollkarlsduell 

Av roboguy - 11 oktober 2011 21:45

Ja jösses det är verkligen underbart att sitta och ha hundra megabite bredband när man sover över hos syrran;D Men å andra sidan så vet jag ingenting om fast bredband men ja, nog fan går det snabbare än mitt mobila bredband i alla fall. Tror aldrig den mobila bredbandet blir mer än något man har med sig när man befinner sig på resande fot.  Av roboguy - 11 oktober 2011 20:27

Åh, det här ser ju nästan ut att kunna bli otäckt bra! Nu hoppas jag verkligen att den här blir en riktigt bra superhjältefilm.


http://www.moviezine.se/artikel/8498-trailertips-the-avengers


 

Av roboguy - 11 oktober 2011 16:00

Såg på Pengarna på bordet för första gången i går men gillade verkligen inte alls programmet. Peter Jhide var påtagligt ointresserad och inte alls som han var i Idol, i det här programmet var han betydligt mer nedtonad och jag tyckte mest det verkade som att han ville vara någon annanstans istället. Sedan var hela konceptet som en mindre lyckad version av Vem vill bli miljonär, det blev knappast spännande eller roligt och deltagarna var inte särskilt roliga heller. Jag förstår inte heller varför man ska orka sitta igenom en timmes programtid sprängfylld utav reklam, reklam och ännu mer reklam! Då är det nästan bättre att se programmen på TV4 Play Premium och slippa alla enerverande reklampauser.

Nej, Pengarna på bordet ser jag inte en gång till på och programmet borde vara nedlagt efter endast en säsong, hoppas jag.
 

Av roboguy - 11 oktober 2011 15:28

Äntligen så har man då lyckats se den här filmen också! Men den var inte direkt bra, tyvärr. Number Slevin spretar åt många olika håll i början och ibland hade jag lite svårt för att hänga med liksom att bry mig om karaktärerna eftersom det hände alltför lite inledningsvis och det kändes som att man tittade på en komedi mer än en actionfilm. När man senare fick reda på hur saker och ting hängde samman så blev filmen faktiskt en smula bättre, fast den aldrig riktigt blev någon fullträff för min del. Läs inte mer om du inte har sett filmen!

Jag gillade framför allt karaktären sm Bruce Willis spelade, en proffsig lönnmördare som gör en ganska stilig entre redan i inledningen av filmen. Det här är en tuff jäkel förstår man direkt, en kille som man gör bäst i att inte jävlas med. Precis sådana roller som Bruce Willis verkligen passar för.


Däremot hade jag lite svårt för Lucy Lui som flamsig granntjej till Josh Hartnetts karaktär. Jag ser hellre Lui som tuff actionbrud istället för sådan här. 


Lite bra var det också med det där "filmnördsextra", bland annat när Lui och Hartness snackar om vem som är den bästa Bond egentligen och kommer fram till det något oväntade svaret att det är Timothy Dalton. En annan film som omnämns är Hitchcocks I sista minuten. Lovley med sådana här referenser!


Kort och gott var väl Lucky number slevin en okej lördagsactionfilm som passade bra medan man sysslade med annat under tiden men så mycket mer än så var det inte och den lämnade inget eftertryck hos mig direkt. Den får godkänt men inte mer;P

 

   Nästan obligatorisk scen som bara "ska" finnas med i sådana här typer av filmer som påminner om Lock, Stock and Two Smoking Barrels m.fl Man kan undra varför?


Av roboguy - 11 oktober 2011 14:30

" En mor och hennes dotter råkar av misstag köra över en skallerorm ute på en öde väg i öknen och snart blir de förföljda av en hämndlysten skallerorm som vill utkräva hämnd över sin överkörda vän. Mamman blir oturligt nog biten av den giftiga ormen och snart märker de även att det inte bara är ormen som förföljer dem utan också gäng beväpnade ligister."


Jäklar, hur underbart låter inte det här? Först jagas mor och dotter av en hämndlysten orm, men inte nog med det, nej de blir dessutom förföljda av ett gäng ligister! Venom kan bli en av årets häftigare uppstickare, får man hoppas åtminstone...

http://www.venomthemovie.net/


 Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se