Alla inlägg under januari 2012

Av roboguy - 23 januari 2012 08:35

Hmmm jag tycker än så länge att Djinn verkar kunna bli riktigt spännande och sevärd, och jag hoppas att regissören Tobe Hooper har "hittat" tillbaka till det som gjorde honom bra för...länge sedan;P Det är bara att inse det, att han inte har gjort speciellt mycket som kan kallas för sevärt på flera år, men med den här så kanske han har lyckats få till det igen? Ja, man kan inte göra mer än att hoppas att det är så. Trailern till Djinn är i alla fall sevärd, och lagom mystisk och man blir nyfiken på filmen. 


Handlingen i korthet: " Handlingen kretsar kring paret Khaled och Salama, som kommer hem från USA och upptäcker att deras lyxvåning som är byggd över en gammal övergiven fiskarby, har blivit ett hem för illvilliga väsen kallade Djinn."


Nu återstår bara att hoppas på att filmen faktiskt får släppas, då den har stött på patrull. 
http://www.youtube.com/watch?v=VOj40HC5R1s


 

ANNONS
Av roboguy - 22 januari 2012 19:47

Man får ju hoppas på att Tim Burton är tillbaka i gamla, goda hjulspår igen med nya filmen Dark shadows. Efter att ha varit hårt kopplad av Disney med Alice i underlandet så får man hålla tummarna för att Burton har skakat av sig kopplet och återgått till att vara den som vanligtvis gör annorlunda, spännande filmer. Att han återigen samarbetar med Johnny Depp tycker jag han kan lägga av med, det borde istället varieras så att man istället känner att det är något helt nytt man ska få se. Återstår bara att hoppas att Dark shadows visar sig hålla måttet.http://www.expressen.se/noje/1.2687035/sa-har-har-du-aldrig-sett-johnny-depp

 

ANNONS
Av roboguy - 22 januari 2012 03:19

Ohhhh, det här låter ju bara för bra för att vara sant:


- Vi vill göra det hela djupare och mörkare denna gång. Den första filmen fungerade bra som en PG-13 (13-årsgräns) psykologisk film, men den här gången vill vi lägga oss på en R-rate(17-årsgräns)-nivå och verkligen visa den skräck som det här ämnet erbjuder. Det svåra nu blir att komma på en bra titel. Säger Eli Roth."


Skräckfilm ska fan i mig inte vara tillåtet från PG-13 överhuvudtaget, då handlar det inte om seriös skräck utan bara om barnfilm. Nu hoppas jag verkligen att uppföljaren till The last exorcism håller vad Eli Roth utlovar nu, annare blir jag rejält förbannd;P

 

Av roboguy - 22 januari 2012 02:21

Jösses, nog trodde jag att serien Shit my dad says skulle fortsätta rulla i åtminstone tre säsonger, men konkurrensen från andra är tydligen alltför stor och den ska tydligen läggas ned nu. Inte för att den blir saknad av mig direkt. Jag såg något enstaka avsnitt när man inte hade något annat för sig, och de avsnitten var inte alls speciellt bra. usch, vissa serier borde aldrig få lämna idéstadiet ens. Chuck däremot trodde jag var en större framgång och att den skulle överleva ett tag till, men icke. Då kanske man har chansen att börja se på den och se den från början till slut, för jag ångrar lite att jag inte såg den när den började för några år sedan, för den ser ut att kunna passa mig. Nåja, bättre sent än aldrig, lika bra att passa på och se den nu när den snart läggs ned;P

 

Av roboguy - 21 januari 2012 18:14

Kan regissören Oliver Parker vara snäll och resa sig upp och förklara för världen hur f-n han tänkte när han skrev manuset till uppföljaren till Johnny English? Kan det ha att göra med ett tämligen snålt tilltaget CV, där Dorian Gray förmodligen tillhör bland det bästa han har skrivit ( fast jag har inte sett Parkers äldre filmer och vill inte se dem heller). Enligt imdb.com är Parker huvudsakligen en skådespelare, och jag vet inte hur bra han är som sådan men han borde i alla fall inte regissera komedier, den saken är klar. Allvarligt talat så kan jag inte påminna mig en enda scen i English reborn som var rolig. Allt är bara uppbyggt så att Rowan Atkinson ska göra bort sig, man vet hela tiden att han klantar sig och det blir aldrig ett dugg roligt. Man kan se precis hundradelen av en sekund innan "skämtet" levereras, och sen vet man att English antingen snubblar, tar miste på skydd vs vapen, jävlas med chefens katt osv osv osv i all evinnerlighet. Nej, det här har vi sett redan och sett det ett hundratals gånger och sorry det är inte roligt längre.LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN.Till filmens bättre sidor hör i alla fall att Gillian Anderson och Rosamund Pike gör bra ifrån sig och är pigga tillskott, men tyvärr har de inte speciellt mycket att göra. Anderson spelar i princip en tveksam Scully, och Pike tror kanske att hon fortfarande är med i Bondsammanhang efter sin insats i Die another day, för hon spelar i alla fall som om hon vore med i en riktig agentfilm. Inte ett spår syns av att hon medverkar i en komedi...

Nej den enda som är lite rolig är "Killer cleaner", men skämtet med att English misstar henne med andra äldre damer vattnas snabbt ut och blir bara tröttsamt. 


Nej jag saknade John Malkovich som fan från första filmen och den här filmens skurk minns man knappt när eftertexterna börjar rulla, och man vill helst av allt bara glömma bort English 2 så snabbt som möjligt. Som munken säger till Johnny, " Du börjar bli gammal" och tydligen gäller det för Atkinson också- "Du börjar bli gammal och med stigande ålder blir du alltmindre rolig. Du bör lägga av nu, please". Det räcker inte i en långfilm med fladdrande öga så fort någon nämner ett lands namn, det räcker inte heller med lite grimasövningar och det räcker inte med att varje situation som byggs upp i slutändan ska leda till att man drattar omkull, att man välter ned något, att man tar fel på vapen och skydd, att man råkar sätta igång ett larm som avslöjar var en agent i nöd befinner sig, att man åker i en rullstol som kan köra jättejätte snabbt osv... Sorry, det blir aldrig roligt. Usch, att man lyckas sabba en halvrolig agentparodi redan vid det här laget är snudd på beundransvärt. Jag vet att första filmen är långt ifrån ett mästerverk, men jämfört med den här uppföljaren så förtjänar åtminstone ettan en Oscar allraminst. Då försökte man åtmintone att vara roliga, och samtidigt gav det ett hjärta då English fick bevisa att han minsann var att räkna med. 


Att man inte har lyckats åstadkomma något bättre trots att uppföljaren minsann lät vänta på sig ( åtta år till och med) är helt otroligt. Man har inte ens ansträngt sig för att komma på något nytt utan kör på i invanda hjulspår och hoppas att publiken har hunnit glömma English misstag från första filmen för här återanvänds många ( men det är ju inne med återvinning nuförtiden förstås) och det blir inte ett dugg roligare bara för att man får se gamla skämt återvända. 


Snälla, bespara oss ytterligare en film! Jag har redan fått nog och tröttnat... 

Av roboguy - 21 januari 2012 01:42

Det verkar som att bilföretaget VW vill återupprepa sin storslagna succé från förra året, och använder sig av Star Wars igen i sin nya reklam... Kanske lite väl enkelt, eller? Kunde man inte ha kommit på något helt annat istället för att rida på framgångsvågen ytterligare en gång;P Eller så är jag bara kritisk för att jag inte gillar den nya men å andra sidan så är den här bara en försmak, och den riktiga reklamfilmen visas först under Super bowl så kanske för tidigt att vara alltför kritisk?! 
http://www.youtube.com/watch?v=6ntDYjS0Y3w&feature=relmfu
 

Av roboguy - 20 januari 2012 23:15

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker eller förväntar mig av den här filmen, men helt klart verkar i alla fall vara att den ska betraktas mer som komedi/skruvad än som ren och skär skräck. Och sådant har ju fungerat förr med stor framgång, så ingenting ont om det, men ja det här tycker inte jag verkar alltför lovande hittills. Men Gingerclown kanske visar sig vara en liten suprise så småningom?;P


Handlingen kretsar kring high school studenten Sam som vågar sig in på ett övergivet, hemsökt nöjesfält för att vinna sitt livs kärlek. Men i nöjesfältets skuggor gömmer sig fasansfulla monster med en förkärlek för plåga och tortyr."
http://www.youtube.com/watch?v=pCQVcckG4-M&feature=player_embedded


 

Av roboguy - 20 januari 2012 20:50

"Ligga i magen i nio månader? Pss kineserna springer ju om oss redan från start"...


Haha ja jag har hittat Jobbtjuven på svtplay med Per Andersson som "fuljobbar" och det finns ett antal guldkorn här faktiskt, bland annat i avsnittet då han startar eget och när han provar på och jobba som hantverkare. Liten humor men som i alla fall är småroligt att titta på ibland.

http://svt.se/2.167718/ 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se