Direktlänk till inlägg 26 mars 2011
Ännu en praktikvecka avklarad, och nu börjar det minska- förlängningen gällde i en och en halv månad och jag vet inte riktigt hur mycket jag har kvar, men halva april borde jag åtminstone ha kvar. Det är väldigt svårt att veta om man är duktig eller inte på praktikplatsen men jag förmodar att min akilleshäl är just grillningen- det är den jag har svårast för, och det är där som framför allt jag inte tycker att jag gör några stora framsteg. I och för sig så har jag faktiskt inte stått där vid lunchtid mer än tre gånger, så man kan ju egentligen inte förvänta sig att precis allt ska flyta på smärtfritt och utan att misstag begås. Får se hur det fungerar till veckan, men då skulle i alla fall jag vilja se avsevärda framsteg från mig själv... Annars så tycker jag att jag klarar av "bakstage-jobbet" bra, där det handlar om att ta hand om att göra dressing, ordna med sallad, fixa och dona med det ena eller det andra. Med de sakerna så har jag lärt mig rutinerna jävligt snabbt.
Men det är svårt att avgöra vad de egentligen tycker. Vågar inte heller direkt fråga vad de tycker, för man vet ju att vad de säger öppet till en kanske inte är vad de egentligen tycker. Lite läskigt är det, anser jag faktiskt... Men, jag har gjort så bra jag har kunnat i alla fall och sedan är det ju inte upp till mig huruvida de tycker att det ska bli en fortsättning eller inte. Så jag får helt enkelt se hur det blir.
Denna fredagskväll har däremot inte varit vidare produktiv, somnade som vanligt framför datorn och är pigg just nu-inte bra;P
Har precis avslutat en reprisering av arbetsmomenten och det visade sig ha tillförts några nya element sedan man var här och jobbade förra sommaren, men det är väl inget som ska gå ganska snabbt att lära sig får man hoppas. Inlärningen är precis avsl...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 | 31 | ||||||
|