Direktlänk till inlägg 24 februari 2011
I dag har man fått göra lite av varje och det känns tillfredsställande, så man inte får göra en och samma uppgifter om och om igen. Men en tydlig grej som jag har fått göra ända sedan jag började är att torka- torka borden, torka stolar, torka diskbänkar och torka ventilationstrummor. Så nu kan alla som sitter på Sunes tänka på att de käkar i en fläckfri miljö tack vare mig;P
Annars har det blivit lite av varje som sagt. Jag har hackat tomater, pumpat dressing från stora burkar till flaskor och ordnat med räksallad. Sweet!
Sedan fick jag också stå och steka hamburgare men det blev lite förvirrat och det var en ganska dålig prestation från min sidag, jag verkade förmodligen mest av allt att inte ha någon koll alls och det var svårt att veta vad ett Sunesmål var för något eller vad som menades med de olika beställningarna, vilket hamburgarkött man skulle använda ( finns ungefär fem olika ) och så skulle man använda två olika sorters hamburgerbröd beroende på vad kunderna beställde. Pust! Men träning ger färdighet sägs det ju, så jag kan väl inte vara så kritisk mot mig själv då jag inte har stått och gjort hamburgare tidigare ( lite dåligt av de andra på Sunes, att jag liksom inte har fått prova på det tidigare och att de inte har ägnat en timme eller någon tid alls till att ge mig instruktioner i förhand).
Nåja, den här praktikdagen har varit den roligaste hittills i alla fall.
Har precis avslutat en reprisering av arbetsmomenten och det visade sig ha tillförts några nya element sedan man var här och jobbade förra sommaren, men det är väl inget som ska gå ganska snabbt att lära sig får man hoppas. Inlärningen är precis avsl...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 |
|||||||||
|