Direktlänk till inlägg 6 augusti 2011
Den här rulltårtan blev synnerligen utmärkt och god och det bästa var att den liksom svällde upp i ugnen och "sprack" vilket resulterade i att det uppstod ett hål i mitten och det gjorde rulltårtan om möjligt ännu bättre faktiskt. Tidigare försök har visserligen blivit lika gott, men rulltårtan hade en tendens att smula sönder betydligt oftare utan det här hålet, så nu kan man konstatera att den blev nästintill perfekt;D
Har precis avslutat en reprisering av arbetsmomenten och det visade sig ha tillförts några nya element sedan man var här och jobbade förra sommaren, men det är väl inget som ska gå ganska snabbt att lära sig får man hoppas. Inlärningen är precis avsl...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 | 31 | |||||||
|