Alla inlägg den 4 september 2011

Av roboguy - 4 september 2011 01:47

Kan man inte ha blogg-underhåll senare på nätterna, alternativt mornarna istället?! Eller på söndagsnatten istället då de allra flesta ligger och sover... Känns väldigt onödigt att hålla bloggen stängd både fredag-och lördag-natt, då väldigt många är lediga från skola och arbete och har som mest tid för att ägna sig åt just att blogga...






 

Av roboguy - 4 september 2011 01:30

Åh, hade jag haft fyra miljoner i fickan, och kanske lite mer, så hade jag budat direkt på den här batmobilen... Alternativet är att man drar på sig en oljefläckad overall, går ut i verkstaden och tänder svetsen, börjar samla ihop material och jobbar i månader och kanske till och med år, detaljstuderar ritningar, mäter och mäter, pumpar, svetsar, svetten rinner nedför pannan och ryggen, och man detaljstuderar ritningar igen och inser att man har gjort något fel, fixar motor, förbrännare, bensin och ja... Nej, det är bara att inse att det skulle aldrig hända! Jag skulle inte lyckas få samman bilen, än mindre få den att fungera på riktigt. Så lika bra att fortsätta drömma att man träffar en superrik, och supergenerös, kvinna som köper den åt mig istället. Det är faktiskt en större chans att det skulle kunna hända jämfört med oddsen att jag skulle tillverka den på egen hand;P




http://www.moviezine.se/artikel/8161-lagg-ett-bud-paring-batmobilen








 



Av roboguy - 4 september 2011 00:15

Nja, det här var inte riktigt bra tyvärr för hela filmen andas lågbudget och skådespelarna är inte med och spelar i A-laget direkt utan har alldeles för dålig inlevelse. Om man också lägger till riktigt kassa "mordscener" så har man en soppa som heter duga, och den är dessutom snålt tillagad på en rostig spik och inget extra alls har tillförts. Kemper: The CoEd Killer är kort och gott riktigt jävla dålig!






Läs inte mer om du inte har sett filmen!




Filmen baseras på en verklig historia och således så har mördaren Kemper funnits i verkligheten. Jag vet inte riktigt hur mycket som faktiskt inträffade i verkligheten men jag hoppas att polisen inte var så inkompetenta som de verkar vara i filmen- huvudpersonen känner Kemper, och när han inser vilken psykopat snubben är så efterlyses han ändå inte?! Varför inga posters på Kemper åtföljt av EFTERLYST! Snuten vet hur han ser ut, de vet ju för fan vem mördaren är, men ändå går det inte ut någon som helst varning till allmänheten?! Så kan det bara inte ha gått till i verkligheten?! 


Som jag nämnde tidigare så är inte heller "mordscenerna" speciellt bra, de är taffligt gjorda och de ser inte realistiska ut för fem öre ens. Spänningen i den här filmen är obefintlig. Samtalen mellan Kemper och snuten är riktigt tråkiga, för jag anser att de finns med för att man som tittare ska få en ökad insyn i mördarens psyke... Men det blir liksom bara pannkakssmet av alltsammans. Inga intressanta, engagerande samtal som dem mellan en annan psykopat och mördare- nämligen dem mellan Hannibal Lecter och FBI-Sterling! 


Förklaringen till varför Kemper begår sina vansinnga mord är också och känns väldigt billig som förklaring. Jag vet inte om verklighetens mördare hade samma "problem" som gjorde att han började med mördandet, men det känns oerhört billigt i vilket fall som helst.


Nej, Kemper: The CoEd Killer ska  man helst undvika att se helt och hållet. Det här är en riktig lågbudget och som saknar varje uns av trovärdighet eller spänning. Ett riktigt bottennapp.







 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards