Alla inlägg den 13 september 2011

Av roboguy - 13 september 2011 11:12

Hurra, precis vad världen behöver, ytterligare en remake plus att man gör en nyversion av en film som har fått kultstatus och som Patrick Swayze medverkade i och som var i princip den enda film med honom i som jag "klarade" av att se. Blir svårt att se vem som ska kunna ersätta honom, något som givetvis är omöjligt men man kan ju kanske använda sig av trolleri med datorer och skapa en digital version av honom?! Sedan är det kanske inte lika noga med träbock-skådisen Keanu Reeves, nästan vem som helst kan ju ersätta honom och speciellt någon som kan gestalta två, tre olika ansiktsuttryck istället för som Reeves som bara har ett enda;P 

Jag trodde aldrig att Kathryn Bigelows film skulle bli föremål för nyversion, men så lever vi i remakernas tidevarv så egentligen borde man inte alls bli förvånad längre. När kommer nyversionerna av Gudfadern, tro?





http://www.svd.se/kultur/point-break-blir-film-pa-nytt_6464664.svd









 

Av roboguy - 13 september 2011 01:45

Fan vad jag har börjat se om filmer som jag inte har sett på länge, och ikväll fick det bli Monsters vs Aliens. Och jag blev lite förvånad eftersom jag vill minnas att jag inte var överdrivet förtjust i den här filmen efter att jag hade sett den för första gången, men det fanns en hel del att tycka om i den här! Min favorit är utan tvekan USA:s president. Underbar! Att han har gjort två stora, röda knappar- en för att avfyra massförstörelsevapen och en för att ordna med kaffe brevid varandra- är en riktig komisk pärla!


Sedan hade jag också glömt bort alla små hintar till olika filmer, alltifrån E.T (ganska självklart i en sådan här film, men i alla fall), Attack of the fifty foot woman ( jag är irriterad på mig själv för att jag inte har sett den filmen), Faran från skyn och ja, nu kommer jag inte på vilka fler filmreferenser som finns med men de här är väl de mest påtagliga. 


Jag hade också glömt bort att Seth Rogen är med i den här också, som röstskådis (precis som i Paul) och han funkar verkligen perfekt som B.O.B Det är i datoranimerad form som jag tål Seth, verkar det som;P


Kort och gott, Monsters vs Aliens var betydligt mer underhållande än vad jag kom ihåg att den var. Jag ser gärna att det kommer en fortsättning på den här, faktiskt!







 

Av roboguy - 13 september 2011 01:15

Nu har forskare hittat femtio nya planeter och av dem klassas 16 som "superjordar", vilka potentiellt kan ha vatten och därmed liv. Men man börjar väl kanske kunna säga att man tycker att det snart skulle kunna komma något riktigt stort genombrott som för en gång för alla avgör frågan om det verkligen finns liv på andra planeter eller inte. Men jag vet ju, att universum är gigantiskt och att det finns hur många planeter som helst som har möjlighet att hysa liv, så man förstår ju att det här inte är något som sker i en handvänding direkt. Men man börjar tröttna på att höra om nya planeter som kan ha liv, eller vatten etc. Jag tycker man ska hålla tyst tills dess man verkligen har något med substans istället, fast då skulle förmodligen inte forskarna kunna få några bidrag, för de måste nog komma med sådana här rapporter då och då så att finansieringen av den här "lekstugan" kan fortsätta...




http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13612486.ab









 

Av roboguy - 13 september 2011 00:21

Nu ska tydligen klassikern Top Gun ( hur den filmen nu kan vara en klassiker övergår mitt förstånd) släppas på nytt,och håll i er hårt nu så ni inte faller av stolen- filmen ska släppas på nytt i 3D!Jojomensan. Men Top Gun är inte ensam i det här fallet, Titanic, Lejonkungen och Star Wars ska också släppas i 3D-formatet för att casha in lite sköna, nya klöver på gamalt material. Frågan man kan ställa sig är hur många gånger filmbolag och ut-och-köp-videobutiker kan prångla ut med en och samma produkt flera gånger om, med den lilla extra skillnaden att filmen i det här fallet är i 3D eller att DVD:n har försetts med lite nya extra scener eller lite nytt bonusmaterial? Star Wars satte gränsen på något sätt, känns som att den har kommit ut med nytt material vartannat år ungefär, och detsamma gäller för alla tre Sagan om ringen-filmerna som ett tag ständigt kom ut i nya versioner med nya scener och nytt bonusmaterial, allt för att kunna mjölka ut så mycket pengar som möjligt utan att egentligen komma med så mycket nytt material.

Sannolikt går alla Harry Potter-filmer samma öde till mötes inom en snar framtid, samtidigt som filmbolagen jobbar dag och natt med att göra om gamla, klassiska, publikdragande filmer i 3D så att både filmerna och formatet 3D kan mjölkas ännu en gång, istället för att satsa på något nytt, riskfullt projekt. 

Fy bubblan, för hur utvecklingen ser ut just nu...



http://www.moviezine.se/artikel/8259-top-gun-gors-om-i-3d







 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards