Alla inlägg under september 2011

Av roboguy - 22 september 2011 22:41

Jag tror det pågår en invasion som vi inte är medvetna om. Men de är listiga fiender, de med sin ringa storlek och ringa utseende- ingen blir rädd eller skrämd av dem, inte på samma sätt som om vi skulle träffa på en rasande tiger eller en glusk vithaj- men ack vad vi bedrar oss för varför skulle litenhet och ringa aggressivitet betyda att man icke är farlig?! I dag har jag sett dem gruppera sig, de har dragit från sin hemvist för att samlas på något topphemligt ställe för att fullfölja planen på världsherravälde, skaka månde vi alla, snart kan mänskligheten förslavas av... ehm, maskar. 

Ja, maskar har jag sett till överallt under hela dagen. Jag vet inte riktigt anledningen till att de ger sig ut på vägar och trottoarer just när det regnar, det kanske är någon som vet? 

Och det kan gärna sluta regna nu. Jag tycker det räcker gott och väl nu!





 

Av roboguy - 21 september 2011 22:09

Tycker den här filmen påminner lite om ett längre avsnitt av tv-serien Medium, fast vad vet jag om det egentligen då jag bara känner till serien men aldrig sett ett enda avsnitt av den?;P Men jag tycker den här trailern verkar ganska lovande faktiskt, så den här måste man nog ta och kolla upp.





http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Udzuty4XMt8







 

Av roboguy - 21 september 2011 01:30

Jummie, måste säga att den här trailern gjorde mig nyfiken och det här kan faktiskt bli sevärt. Lite avskräckande dock att se att en av de inblandade i filmen har gjort The Blair Witch Project tidigare, men jag gillar vad jag ser i trailern så man får nog hålla koll på den här framöver...




http://www.youtube.com/watch?v=qn9YKaBH5Qk&feature=player_embedded








 

Av roboguy - 21 september 2011 00:50

Jag vet inte riktigt hur jag kan ha missat den här trailern tidigare, men tydligen har den legat uppe sedan i maj i år och jag har inte haft någon aning om det;P Å andra sidan är väl kanske inte den här någon jag har jättehöga förväntningar på, men den kan kanske ändå bli hyfsat sevärd.






http://www.youtube.com/watch?v=pupWwN3tnnM&feature=player_embedded








 

Av roboguy - 20 september 2011 15:40

Den här tisdagen har verkligen varit riktigt bra, trots att det inte har hänt speciellt mycket. Antar att man bara har sådana här bra dagar ibland, och sådana ska man passa på och njuta av. 







http://www.youtube.com/watch?v=6e5hRLbCaCs&feature=topvideos_music









 

Av roboguy - 20 september 2011 14:15

Men herregud, räcker det aldrig?! Jag är en av få som aldrig fattade grejen med den första filmen och den fick oförtjänt mycket positiv respons utan att för den delen vara speciellt bra- grejen med "upphittat material" har dessutom sedan dess överanvänts alldeles för många gånger, och det var inte speciellt bra ens i Blair Witch 1. Den andra filmen vill de bara glömma bort, och det gör de helt rätt i, men vad ska då hända i den tredje filmen?! Suprise- eller så inte- ytterligare några ungdomar förvillar sig i skogen och jagas av häxan... Åh, så "spännande", att se det en gång till igen. Dessutom blir det väl "upphittat" material igen, så inte där är det något nytt att vänta.



http://www.moviezine.se/artikel/8327-blair-witch-3-paring-g








 

Av roboguy - 20 september 2011 13:22

Ja, när jag läste att Liam Hemsworth är klar för att vara med i kommande actionfesten The Expendables 2 så var min första tanke- vem i helvete är det?! Efter att ha googlat på hans namn så inser jag att han är en ny skådis, ung och har förmodligen ingenting intressant att bidra med så nu är frågan man ställer sig vem han kommer att agera sidekick till- någon av de gamla stjärnorna behöver kanske en yngre skådis för att glänsa lite bredvid. Jag tror inte på ett ögonblick att Hemsworth kommer att göra något bestående intryck, men någon måste ju fylla ut biroller och Stallone vill väl inte bli anklagad för att utesluta unga från hans filmer...




http://www.svd.se/kultur/hemsworth-i-expendables-2_6484148.svd






 

Av roboguy - 20 september 2011 01:30

Inledningen av A horrible way to die var riktigt bra faktiskt, och jag uppskattade den handhållna, lite skakiga kameran men tyvärr höll det inte riktigt hela vägen och tillslut hade jag tröttnat ganska rejält på skakig kamera. Men inledningen gav mig intrycket av att det här var lite som Motorsågsmassakern, av någon anledning (några fler liknelser med skräckklassikern ska man dock inte göra). Men en bit in i filmen tappar filmen fart, det är meningen att man ska engagera sig i huvudpersonerna Sarah och Kevin, samtidigt som en notorisk mördare härjar men tyvärr- Sarah och Kevins kamp mot spritdemonerna och den spirande kärleken dem emellan berör mig inte så mycket. Sedan kommer en twist, och hux flux har filmen bytt spår igen. Det känns som att A horrible way to die inte riktigt vet vilket ben den ska stå på, och det känns tillslut som ett hastverk.





Läs inte mer om du inte har sett filmen!




Om jag ska vara riktigt ärlig hade jag förväntat mig att den här filmen skulle ingå i "tortyrporrskräck"-genren, men så är inte riktigt fallet. Det är bara lite av den varan, i några sekunder mot slutet och det är inte riktigt tillräckligt. Huvudfokus, tyvärr, ligger på relationen mellan Sarah och Kevin och det är något som jag inte bryr mig om särskilt mycket. Ibland får man se vad mördaren, Garrick, har för sig men det är inte särskilt detaljerat- vi får inte se särskilt mycket blod eller själva överfallen heller och då blir det genast väldigt mycket mer ointressant för min del. För övrigt ser skådisen, som spelar mördaren, mest ut som en gemytlig tv-predikant som vurmar för regnskogarnas bevarande och ger dessvärre inget intryck av att vara en galen mördare, vilket inte gör saken bättre då man ska tycka att den här snubben är otäck men tvärtom skulle man förmodligen öppna dörren för honom om han knackade på eftersom han ser så jäkla harmlös ut. Men skönt att slippa en för genren bindgalen, psykopatiskt överspelande mördare, åtminstone.


Lite uppmuntran får man utav, egentligen, två twister som dels kommer lite för tätt inpå varandra- innan man hunnit smälta en av twisterna så anländer nästa som ett slag i ansiktet, och åtminstone den andra kunde jag inte förutse så det gjorde att jag för en stund blev intresserad av filmen igen, medan man kunde ana sig till den första twisten hyfsat tidigt under filmens speltid. För övrigt tycker jag att slutet var under all kritik, det borde ha kunnat sluta på ett betydligt bättre sätt och ett betydligt mer tillfredsställande sätt...


På det stora hela är jag lite tveksam till vad jag tycker om A horrible way to die... Å ena sidan, den var väldigt lågbudget och den kändes på något sätt lite mer realistisk än vad seriemördarfilmer brukar göra, så det var ett plus i katen. Plus två twister... Och att filmen känns lite trovärdig tack vare sättet den är filmad på, även om den handhållna kameran tillslut irriterade mig. Ja, okej den här är ganska underhållande, trots allt, men förmodligen ingenting som fastnar i minnet under någon längre stund. 










 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards