Alla inlägg under augusti 2011

Av roboguy - 12 augusti 2011 01:01

I Aftonbladets artikel låter det som att Putin bara snubblade över den antika skatten, och det måste han mer eller mindre ha gjort eftersom skatten bara låg på drygt två meters djup:P Det låter nästan lite för osannolikt alltsammas så man får väl avvakta och se om den här historien verkligen stämmer...







http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13454176.ab








 

Av roboguy - 11 augusti 2011 20:30

Ja, det är väl dags för årets julfilmer att börja visa upp sig nu när sommaren börjar gå mot sitt slut och vi börjar längta såååå efter snö, jultomtar och två nötter som ställer till det för tomtefar;P Den här filmen ser väl sådär ut, smårolig på sin höjd, men jag tröttnade ungefär halvvägs in i trailern, så jag har svårt att se att jag kommer att titta på den här men man vet ju aldrig förstås. Men det är väldigt mycket tjat om 3D redan i trailern- smaka 3D, prova 3D- jävla skitprat! Storyn och komiken verkar det vara en aning sämre ställt med, däremot...





http://www.youtube.com/watch?v=ngIMH6J43UI









 

Av roboguy - 11 augusti 2011 19:15

TV3 ska tillsammans med Robert Aschberg och Sanna Lundell sända ett nytt granskande samhällsprogram som ska heta Sanning eller konsekvens. Kan bli intressant faktiskt, speciellt då Aschberg finns med i det och jag hoppas på många intressanta ämnen. Jag har för mig att något liknande har funnits på TV3 tidigare? Hur som helst behövs det lite fler sådana här program än bara Uppdrag gransning på SVT och Kvällsöppet på TV4...





http://www.svd.se/kultur/sanna-lundell-leder-nytt-tv3-program_6381634.svd









 

Av roboguy - 11 augusti 2011 15:45

Någon som verkligen ser fram emot fortsättningen?! Efter den nästan totalhavererade fjärde filmen så är i alla fall inte mina förväntningar skyhöga efter fortsättningen, men man kan ju alltid hoppas på att de har "bättrat" sig en smula åtminstone. Fast det motsäger sig själv lite när Paul W.S Anderson verkar sätta sig i regissörstolen ytterligare en gång. Det skulle istället behövas lite mer nytt blod och nytt syre för att få den här filmserien på rätt köl igen. 






http://www.moviezine.se/artikel/8006-jovovich-och-anderson-klara-for-resident-evil-5









 

Av roboguy - 11 augusti 2011 13:53

Jag förstår inte riktigt poängen med att göra en hel serie med fejkade filmtrailers, sådana som te.x Tropic thunder och Manchete var en gång i tiden innan de blev verkliga filmer. Antagligen är väl syftet att man ska göra dels publiken intresserad att se filmerna, och att valfri regissör ska kunna kolla efter något lockande projekt att sätta tänderna i?! Men det hela känns en aning... onödigt, faktiskt!





http://www.moviezine.se/artikel/8007-fler-fejktrailers-fraringn-tropic-thunder-ganget








 

Av roboguy - 11 augusti 2011 09:15

JA, nu har man äntligen sett den enda filmen i Fredagen den trettonde-serien som man aldrig har kunnat se tidigare. När jag var yngre, och inte hade kanal 5 där de här filmerna visades, så hade jag en snäll granne som spelade in filmerna på VHS för min räkning. Det var perfekt, dels för att filmerna sändes mitt i natten och för att jag saknade kanalen så hade man de här filmerna att titta på när det blev helg! Sedan kan man ju kanske ställa sig frågan om jag borde ha sett dem när jag var i den åldern, förstås;P Men av någon anledning, rättigheter antar jag att det handlade om, så har inte del nio- Jason goes to hell, fått visas på femman eller någon annan kanal heller och den har inte heller gått att få tag på DVD, trots ihärdiga försök. Så det är ett Gert Fylking-ÄNNNtligen som man har sett del 9 och nu har man äntligen fått ett "avslut" på den här underbara filmserien.




Läs inte mer om du inte har sett filmen.



Tyvärr, efter att man äntligen har fått se filmen, så var Jason Goes to Hell: The Final Friday ingen bra film. Det är visserligen inte de andra filmerna heller, rent filmmässigt går de ju enbart ut på att en galning i hockeymask återkommer i flera filmer och slaktar tonåringar, men att Jason här tar formen av en mask och kryper in i andra kroppar för att leta efter sin enda släktning som fortfarande finns i livet för att döda henne och sedan "återfödas" igen- det är nästan lite för korkat, även för den här filmseriens standard. 


Den stora behållningen med Fredagen den 13:e är Jason, det är han man vill se men i den här filmen får man se honom alldeles för lite. Stora delar av filmen är Jason i andra kroppar, och då blir det inte samma sak tyvärr. Man har inte ens gjort sig omaket med att fixa några bra "dödsscener" heller, och att ha med både en karriärkåt reporter och en "jägare" som ska döda Jason blir lite för mycket... 


Nej det enda som var riktigt bra med den här nionde filmen var slutet- där Freddy Kreugers knivbladshand dyker upp från underjorden och drar med sig Jasons hockeymask. Om jag inte hade vetat vad som komma skulle ( Jason X, som av något outgrundlig anledning skulle utspela sig i framtiden och ombord på ett rymdskepp, Freddy vs Jason som i mångt och mycket var en ganska tråkig film och remaken av Fredagen den trettonde som var rent ut sagt skrattretande usel) så hade jag blivit överförtjust av att drömma/fantisera om att en film snart skulle komma där Jason och Freddy skulle slåss mot varandra. Den drömmen besannades ju också flera år senare, men tyvärr blev ju resultatet minst sagt tveksamt i Freddy vs Jason, så det blev inte det där drömmötet mellan två skräckikoner som man hade drömt om. Tyvärr. 


Återstår att se vilket öde som väntar Jason i fortsättningen, men nu är jag i alla fall nöjd med att ha sett hela filmserien, tillslut. Och om de nya filmerna fortsätter att suga så kan man alltid återvända till barndomsklassikerna, filmerna 1-8, och njuta av dem istället.









 

Av roboguy - 11 augusti 2011 01:30

Det är kanske lite för tidigt att uttala sig redan nu när jag bara har sett två avsnitt av den här serien, men jag måste ändå tyvärr erkänna att nej, hittills har inte den här serien fallit mig i smaken. Jag sögs inte in alls i historien, jag tyckte tvärtom att det verkade vara lite för mycket information och historier hit och dit i de två första avsnitten men det är klart att det kan börja hända mycket mer i de kommande avsnitten. 


Men om man ska hitta några guldkorn såhär i början så var ju helt klart dvärgen "bastard" underhållande, och lite annorlunda jämfört med hur dvärgar brukar vara i fantasy ( fast jag inte har sett speciellt mycket fantasy och inte tycker om genren i stort).


Jason Momoa är riktigt nice som Khal Drogo, och inger hopp hos mig om att han kommer att klara av att gestalta Conan också! Han har inte varit med så mycket hittills, men han kanske har mer att göra senare under serien! Jag hoppas det i alla fall!


Sean Bean har också varit minnesvärd i rollen som Eddard Stark, även om han inte har fått göra speciellt mycket ännu, men han hade en riktigt bra scen i första avsnittet då han under festmåltiden sade till en man att han inte ställer upp i turneringar för att han, Bean, inte vill att motståndaren ska veta vad han kan göra.



Jag är lite osäker på huruvida jag kommer att fortsätta se på Game of Thrones, men eftersom så många pratar om den så "måste" jag nog ta mig igenom första säsongen åtminstone så man hänger med lite;P







 

Av roboguy - 11 augusti 2011 00:30

Hacker-gruppen Anonymous har tydligen kikarsiktet inställt på Facebook som man menar " allt man gör på Facebook finns kvar på Facebook oavsett 'privata' inställningar". Kanske en aning extremt att ge sig på Facebook som har en del "barnsjukdomar" kvar fortfarande efter att ha fått ett sådant genomslag och som har så många medlemmar att hålla reda på. 


5 november är datumet som gäller i alla fall så vi får väl se vad som händer helt enkelt...





http://svt.se/2.27170/1.2499763/hackergrupp_planerar_facebook-attack









 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards