Alla inlägg under augusti 2011

Av roboguy - 26 augusti 2011 01:00

Jahaja, jag tyckte det var konstigt när det inte blev något gnäll eller bråk när Yksel Osmanovski föll platt till golvet efter en ordentlig vurpa förmodligen orsakad av för mycket adrenalin och en vilja att med nyckeln i handen ta sig ut ur cellen så fort som möjligt. Men med fotbollslirare så vet man ju att det "alltid ligger nära till hands att gnälla och bråka" om allt möjligt, så jag blev lite förvånad när ingenting hände och att Yksel Osmanovski bara sa att det var lugnt och att han inte hade gjort sig illa. Härlig inställning, tyckte jag! Men nej, det var inte hela sanningen ju. Avslöjar Expressen." Storbråket som du inte får se i tv-programmet"! Ah, där satt den! 


Av vad jag såg så tyckte jag inte att Yksel Osmanovski tog tag i någon metallbit utan det såg snarare ut som att han grep tag i "spindelnätet" som låg där ovanför på ljuskronan? Förmodligen missbedömde han en aning när han hoppade, och jag antar att det var meningen att han skulle få tag i ljuskronan men av misstag fick han bara tag i spindelnät som inte höll... Kan ha sett fel. 


Synd att det är sådana här detaljer som måste skrivas om efteråt, men programmet i övrigt är ingen storartad underhållning direkt. Fångarna på fortet var helt enkelt bättre förr och borde ha fått vila i frid istället för att återupplivas. Och vem fan är ansvarig för cellernas/dörrarnas nya utseende? Ser mest ut som ett nöjesfält numera... Näh, tror det får vara nog med Fångarna på fortet för min del nu.





http://www.expressen.se/noje/1.2539735/storbraket-du-inte-far-se-i-tv









 

Av roboguy - 25 augusti 2011 19:05

Tänkte bara återknyta till något jag har bloggat om tidigare- nämligen att de som arbetar med film i Sverige måste bli bättre på att väcka intresset hos publiken med kommande filmer. Nu finns inte så mycket information angående Kjell Sundvalls nästa filmprojekt mer än att det tydligen ska vara en bröllopskomedi ( jag blir inte direkt jätteupphetsad över detta, men Sundvall brukar vara ganska bra inom komedigenren så det är för tidigt att måla fan på väggen). Men kunde inte Sundvall gå ut med te.x jag vill ha Isabella Scorupco i en ledande roll?! Eller jag ska se till att sno åt mig Joel Kinnaman, det är min tur att ha med honom i en av mina filmer nu! Snacka om att intresse på förhand skulle ha skapats inför den här filmen i sådana fall.




http://www.svd.se/kultur/kjell-sundvall-gor-brollopskomedi_6415758.svd










 

Av roboguy - 25 augusti 2011 13:15

Smaka på detta då- Beckinsale, Jovovich och Vergara- det kan man säga är en kick-ass-sparkande trio och det låter ganska lovande faktiskt med denna serietidningsfilmatisering. Har aldrig läst Danger girl dock, men en snabb sökning på Google bekräftade i alla fall att det verkar röra sig om en fartfylld actiontidning med tre snygga, och förstås lättklädda, kvinnor som far omkring på olika äventyr. Serien ska tydligen vara en slags kombination av Kill Bill, Indiana Jones och Mission Impossible men jag tycker absolut att det kan finnas med lite zombier eller andra monster i filmatiseringen. Kan bli riktigt bra det här, men trion med skådespelerskor gör filmen värd att vänta på.




http://www.moviezine.se/artikel/8092-jovovich-beckinsale-och-vergara-i-serietidningsaction







 

Av roboguy - 25 augusti 2011 03:45

När jag började läsa artikeln så lät det mer eller mindre ganska lovande, en svensk zombiefilm ser man ju inte varje dag och speciellt inte med en sådan "stor" stjärna som Joel Kinnaman har gått och blivit, och sämre blir det ju inte utav att filmen ska regisseras av Melinda Kinnaman! MEN, när filmens titel presenterades som My zombie girlfriend, tappade jag intresset direkt! Jag vet inte riktigt varför, men läs titeln igen-My zombie girlfriend! Varningsklockorna börjar ringa... Gode Gud, låt oss slippa ett relationsdrama om en zombie-flickvän, eller hur man nu ska tolka titeln egentligen... Snyggt gjort, men nu fick i alla fall jag lite mardrömmar.




http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article13516249.ab










 

Av roboguy - 25 augusti 2011 01:30

City of the living dead, eller Paura nella cittā dei morti viventi som den heter i original, är nog den första filmen som jag har sett från a till ö av regissören Lucio Fulci och det är inte bra alls och jag borde ha sett betydligt mer av hans produktion men ska man börja någonstans med Fulcis filmer så varför inte denna?! City of the living dead var bra, även om den inte hade åldrats med någon värdighet på effektområdet så tog den igen det med stämningen och ett ganska häftigt användande av musik som började spelas så fort zombierna visade upp sig. Tyvärr fungerade det dock som förvarning för mig, så det blev inga "hoppa-till-scener" och tyvärr så fungerar inte heller den tekniken på mig längre, så det blev ganska tråkigt då det aldrig blev läskigt. Men Fulci kompenserar det med några riktigt bra scener som fortfarande fungerar riktigt bra, tex:


* Blod som börjar rinna ur ögonen på bland annat Mary.

* Tusentals maskar som utan förvarning börjar flyga in genom ett öppet fönster och som fullständigt täcker golvet och skådespelarna. 

* Sminkningen och maskerna håller förvånandsvärt bra fortfarande, och bland annat Emily är riktigt bra sminkad när hon har blivit förvandlad. 


Annars är det faktiskt ganska mycket våld och "äckeleffekter", som troligtvis fungerade bättre på den tidens pulik jämfört med det vi är vana vid i dag. 


Men man ska nog ändå vara tacksam för att film utvecklas och blir bättre och bättre, framför allt på effektområdet som jag väldigt ofta kritiserar för att överanvändas, men också skådespelare har blivit betydligt bättre jämfört med hur det var tidigare. Skådespeleriet i City of the living dead håller ingen hög nivå, och speciellt kvinnorna har en ganska otacksam uppgift i och med att de ska se vettskrämda ut precis hela tiden. Å andra sidan är det också ganska härligt att se zombier av den gamla skolan som rör sig långsamt och som inte ser ut att vara deltagare i hundra meter löpning och som kutar lika snabbt som Usain Bolt- här är det släpande, "döda" rörelser och det är något som jag ofta saknar i moderna zombiefilmer. Men olikt Romeros filmer så fanns det inte med någon slags samhällskritik i City of the living dead, vilket gjorde den här lite mer rakt på sak istället. 


Helt okej film faktiskt, även om mycket kunde göras betydligt bättre idag. Jag vet dock inte om filmen väckte någon större lust hos mig att se fler av regissörens verk, men någon mer av hans filmer ska jag nog ändå ta mig en titt på och hoppas att de håller lika bra nivå!








 

Av roboguy - 24 augusti 2011 18:09

Om Simpsons fortfarande hade varit lika bra som det var förr i tiden hade det kanske varit en härlig nyhet att Lady Gaga medverkar i ett avsnitt där Lisa tydligen ska go Gaga, men den senaste säsongen av Simpsons har varit en besvikelse och kändisar som Mark Zuckerberg har gravt underutnyttjats. Och att Lisa ska bli mer Gaga känns... som att man har sett tidigare! Ja, inte med Lady Gaga då men att någon av figurerna i serien ska vara/spela någon annan, just för den stunden mest populära kändis. 




http://www.svd.se/kultur/lady-gaga-i-the-simpsons_6411844.svd








 

Av roboguy - 24 augusti 2011 00:45

LÄGG NED det här programmet nu!!! Det är något som är allvarligt fel när inte ens publiken gapskrattar speciellt ofta ( och då brukar ju publiken vanligtvis gapskratta så fort någon av komikerna drar efter andran och innan han/hon sagt ett pip) och programledaren var den enda som man kände höll nivån och lite klass. "Komikerna" André Wickström och Karin Adelsköld och Robin Paulsson och Marika Carlsson leverereade inte alls- speciellt Karin Adelsköld ( var tusan hade de hittat henne?) men André Wickström som brukar vara jävligt rolig när han är med Robert Gustafsson hade inte en enda rolig sak att säga. De övriga två minns jag knappt ens att de var med i säsongsstarten...


Lägg ned det här nu, innan det blir ännu mer pinsamt. Något nytt humorprogram behövs i Sverige och gärna något som inte följer mallarna och som gärna får vara lite fräckt ( som Parlamentet faktiskt var en gång i tiden). 









 

Av roboguy - 23 augusti 2011 23:45

The cure kommer att handla om en man som försöker rädda sin döende hustru och lämnar henne hos en läkare som tydligen inte bara räddar livhanken på kvinnan utan som dessutom gör henne till en mördare. Låter kanske lite konstigt men med rätt regissör så tror jag det här kan bli riktigt lovande! Och att se Liv Tyler spela denna mörderska blir jäkla nice, det också.





http://www.moviezine.se/artikel/8084-tyler-blir-coopers-mordarfru










 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards