Alla inlägg under december 2011

Av roboguy - 16 december 2011 15:48

Det var ju typiskt att förhållandena var sådana att man hade "råd" med en eller två bommar vid skyttet och ändå hade stor chans att komma på bra placeringar vid målgången. Helena Ekholm missade bara en gång, och det blev visserligen en tredje plats-äntligen! en plats på pallen- men hade det varit andra förhållanden kanske Ekholm hade kunnat bli tvåa eller rentav etta! Nåja ingenting att gräma sig över, det blir som det blir. Nu får man hoppas på att det går bra imorgon också för svenskt vidkommande. 
Och TV4-kommentatorerna måste tro att tittarna är blinda eller förståndshandikappade, eller hur förklarar de annars att de måste kommentera hur precis alla skjuter-ofta i ett hetsigt tempo- miss, miss, träff för x, miss för y osv... Det blir rörigt och man sitter och irriterar sig över kommentatorerna istället för att hänga med i hur de tävlande skjuter. Då skötte SVT det hela mycket bättre och Ulfbåge satt tyst medan det sköts och inflikade en kommentar lite då och då bara. http://svt.se/2.59681/1.2648269/helena_ekholm_pa_pallen_igen


 

Av roboguy - 16 december 2011 10:04

Jäklar, jag gillar verkligen trailern till den här filmen! Tufft soundtrack och så bara lite glimtar av vad man har att vänta sig, men tyvärr kanske det som vanligt visas aningen för mycket. Det hade räckt med "jättegrejen" som växer upp och tar med sig huvudpersonens hus fler meter upp i luften, efter det hade man inte behövt visa så mycket mer... Men som sagt, två tummar upp till trailern! Och Brian Singer har garanterat gjort en bra film av det här!
http://www.youtube.com/watch?v=7I67Wycxtmk


 

Av roboguy - 15 december 2011 20:45

Herrefan vad den här komedin verkar lovande! Tokskrattar vid flera tillfällen under trailern,och jag hoppas verkligen att inte de bästa skämten visas upp redan här utan att den har betydligt mer att komma med;P The Dictator blir nog den första filmen med Sacha Baron Cohen som jag faktiskt kommer att se, och det är ju inte så illa faktiskt! Extra plus att Megan Fox är med ( spelar hon sig själv eller ännu en femme fatale? Förmodligen en kombination av båda), Anna Faris brukar ju alltid vara rolig som småkorkad blondin och Ben Kingsley är för det mesta alltid bra! Så det finns mycket att se fram emot här. 
http://www.youtube.com/watch?v=CgbhyjuhbX8

 

Av roboguy - 15 december 2011 20:15

Ojojoj kanske inte så mycket substans direkt men hey vad gör det? Den första G.I Joe hade inte mycket mer än jävligt underhållande action att erbjuda, och jag hoppas att det blir samma sak i uppföljaren! Och jag är såld redan nu- trailern utlovar ett riktigt härligt actionäventyr, och det vill man ju alltid avnjuta lite då och då. Så hoppas detta blir sevärt. Scenen vid det där berget som man får se glimtar av i trailern ser lovande ut och den verkar kunna bli riktigt häftig! Sen blir det också spännande att se hur nykomlingarna i gänget klarar sig- Bruce Willis har nog inget problem med att lyckas leverera men Dwayne Johnson... Hmmm. Stort hmmm. Han har ju inte direkt övertygat i de "vuxenfilmer" som han tack och lov har återvänt till numera, men man kan ju alltid hoppas att han har blivit rätt castad i den här filmen åtminstone. Sen är jag lite orolig över Adrianne Palicki, som ser sådär dockactionliknande ut och det brukar inte vara ett gott tecken-här är en donna som naturligtvis ska vara lika "hård som de hårdast" bland de tuffa tupparna i hönsgården men kanske kan hon överraska? Nja, inte så troligt med tanke på den meritlista som imbd.com visar upp, men man vet ju faktiskt aldrig...Som sagt, finns en del fallgropar inför uppföljaren, precis som det brukar vara, men det har potential att bli underhållande. 
http://www.youtube.com/watch?v=ujBBR0U9Dpw 

   

Av roboguy - 15 december 2011 19:45

Ja jösses jag undrar vem som går vinnande ur striden- ett nygammalt program som väcks till liv och som plockas fram ur garderoben, Gladiatorerna eller en melodifestival som verkar engagera en stor del av befolkningen i det svenska folkhemmet och som får nästan alla som har en tv-apparat fortfarande att zappa in SVT som de annars bojkottar resten av året?!

Nej ag tror att fyrans återupplivade relik från fornstora dagar som bäst kan få några bakisslitna stackare att slötitta på eländet om det repriseras på söndagar, då kankse skiten hittar en hyfsat trogen publik. 

Eller så kanske man, ve och fasa, skulle kunna tänka sig att hitta på något helt nytt som får Melodifestivaltittarna nyfikna och åtminstone börjar zappa mellan ettan och fyran?! Nej, en otänkbarhet nuförtiden, förstås...http://www.svd.se/kultur/tv-4-tar-strid-med-melodifestivalen_6712467.svd

 

Av roboguy - 15 december 2011 19:07

Det låter ju bra att många är kritiska mot Facebook och hur företaget hanterar känslig, personlig information men samtidigt är det förunderligt att "alla" helt frivilligt lägger upp både det ena och det andra om sig själv och vänner utan eftertanke. Och allt samlas och lagras någonstans och kan med lätthet hittas av någon superhackare, eller för all del stater som vill få reda på vad dess medborgare tycker, känner och skriver osv. Nåja, nu ställer i alla fall några fler lite kritiska frågor efter att den första lyriska fasen av Facebook har tunnats av. Kanske det innebär att det snart är slutet för den här sajten? Man kan ju alltid hoppas åtminstone. 


Samtidigt skriver http://www.usabloggen.se ett riktigt intressant inlägg angående FRA ( som just nu börjar hamna i hetluften igen då tidigare löften naturligtvis rivs upp och snart kan väl varenda kotte se vad grannen har för sig och begära signalspaning från FRA). Var är vi påväg, egentligen? Snart slutar det med att vi har en SÄPO-agent hängande över axeln varje gång vi vill använda vårt "fria" Internet.

http://www.usabloggen.se/2011/12/15/oppen-kod-facebook-och-fra-massavlyssning-och-okunniga-socialdemokrater-hotar-demokratin-i-sverige 

Av roboguy - 15 december 2011 18:59

Fyfan vilka uppskruvade förväntningar jag börjar få inför den här filmen men mest troligt innebär det att man blir besviken. Men nej, låt oss slippa bli besvikna, snälla sir Ridley Scott! Please. Nu har i alla fall en supersnygg poster kommit, och nu väntar man bara efter en RIKTIG teaser eller trailer. Men det här ser sannerligen mycket bra ut än så länge...


 

Av roboguy - 14 december 2011 22:30

Den här filmen verkar intressant, även om jag inte kan påstå att jag faller för den direkt efter att ha sett den här trailern som inte riktigt tilltalar mig. Men vem vet, kanske man har en överraskning att vänta sig?!

http://www.youtube.com/watch?v=2-VjHrUGFuk 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se