Alla inlägg under december 2011

Av roboguy - 7 december 2011 15:19

Ny, kortare men intensiv, trailer till The darkest hour har precis anlänt och jodå, det ser inte så dumt ut faktiskt. Det enda negativa är väl att vi har fått en hel del "invasions"-filmer vid det här laget så det hade inte gjort något om den här hade dröjt, men å andra sidan har den något nytt att erbjuda ( förutom för oss svenskar då, med Joel Kinnaman i en internationell storfilm) så kan det här bli riktigt sevärt.




http://www.youtube.com/watch?v=wR9_oRx8h-Q








 

Av roboguy - 7 december 2011 12:45

Oj kan det verkligen vara möjligt?! Inte nog med att Luc Besson tänker regissera filmen själv den här gången (tack och lov för den lilla detaljen), filmen ska tydligen vara ett storslaget projekt. Åjo, och inte nog med det- och det är här som jag får tissefräs på riktigt- Angelina Jolie ska möjligen vara med i projektet och kanske rentav spela huvudrollen... Äntligen en kommande film från den franske regissören som är väl värd att hålla ett vaknade öga över.



http://www.moviezine.se/artikel/8998-luc-besson-filmar-med-angelina-jolie







 

Av roboguy - 7 december 2011 12:09

Ja, inte nog med att remaken av A Nightmare on Elm Street tydligen spelade in 32 miljoner dollar, vilket innebär att Cravens klassiker har våldtagits flera gånger om för ingen mening alls eftersom remaken var så vansinnigt dålig och inte tillförde något alls, så planeras det förstås för ytterligare en (skräp) uppföljare. Och nu diskuteras det huruvida man ska ta mördaren Krueger in i 3D-världen, och det kommer förmodligen att bli så eftersom alla film-nissar tycker att allt blir fantastiskt bra i 3D, då kan man ju strunta i en vettig story och vräka på med lite härligt splatter och blod istället. Ursch! Må Krueger vila i frid istället...



http://www.horrorbid.com/forum/viewtopic.php?f=280&t=18826&ptm=1










 

Av roboguy - 6 december 2011 16:00

En sådan fin liten story som Allt om historia berättar om, nämligen den hur man mitt under brinnande krig i skyttegravarna firade jul med varandra- britter och tyskar sjöng, spelade fotboll och begravde sina stupade kamrater och hade av allt att döma en riktigt fin jul tillsammans. Eller som det beskrivs i artikeln:

" De bekantar sig med varandra, samtalar, bjuder varandra på tobak och umgås på ett alldeles vardagligt vis-mitt under brinnande krig". Jag rekommenderar alla att läsa den här fina historien i tidningen och man blir ju faktiskt lite varm om hjärtat över den här händelsen. Mitt i allt vansinne och dödande finns det alltid plats för sådana här saker som uppvisar människans goda sidor.








 

Av roboguy - 6 december 2011 15:00

GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP, herregud att ens orka med trailern var en pärs, och den var ändå bara två minuter- långfilmen klockar väl förmodligen in på en timme och trettio minuter och duger nog finfint om man har svårt att sova någon natt, men neeej den här ska jag inte alls se. Verkar som att Peter Magnusson är lite väl bekväm av sig efter sin succé med Sommaren med Göran ( hur fan den nu kunde bli en framgång, men i det här landet krävs ju inte mycket), och de "komiska" situationerna är inte komiska alls och förmodligen avslöjades filmens höjdpunkter redan i den här trailern. Bläh! När, Sverige, när ska vi få se något nytt istället för att trumma vidare på konceptet töntig kille-töntig kille hittar sin kärlek-lite vemod-lite komik-lite dratta på häckenkomedi-töntig kille inser vem han egentligen älskar och gör sedan aaalllt för henne-lyckligt slut. Med ingen variation alls så kan man sammanfatta 99 procent av svensk film på det här sättet. Gäsp!



http://www.youtube.com/watch?v=bC28yZZqX48










 

Av roboguy - 6 december 2011 14:20

Det ska-äntligen-vara klart nu att det blir en långfilm av tv-serien 24! Oh, så man har längtat. Men nu vill man börja höra om att inspelningarna har dragit igång, vilket tyvärr inte är möjligt ännu då regissören Tony Scott tydligen har hoppat av och man nu söker efter en ny. Snälla, låt inte det här bli ett evighetsprojekt. Filmen borde komma inom något år  bara, medan man har den sista säsongen i någorlunda färskt minne. 



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article14036888.ab






 

Av roboguy - 6 december 2011 02:11

Ja det här ser inte så dåligt ut... Eller ja. B-film de luxe, kanske. Men sådana gillar jag ju, så den här filmen kommer jag hålla ett öga på;)






http://www.youtube.com/watch?v=0Fz-SOyUtSs










 

Av roboguy - 6 december 2011 01:33

Jag som i normala fall aldrig ringer "spontant" ( med det menar jag att jag nästan aldrig har ringt till någon utan att det har funnits en anledning för att ringa samtalet och så för att jag blir så nervös när jag pratar i telefon) men igår var tydligen en dag då jag ville göra åtminstone något som jag normalt aldrig gör, och så behövde jag någon form av uppmuntran och att få höra någon som åtminstone talar i vänlig ton till mig. Så jag ringde en vän och jag ångrar mig inte det minsta, fast jag kanske inte hade så mycket att säga direkt. Det var nästan skönt att inte ha ett ämne att prata om och att det var anledningen till att samtalet blev av, även om vi naturligtvis avhandlade lite smått och gott trots det och trots att vi inte har snackat i telefon med varandra på jävligt länge så var samtalet otvunget, härligt och gjorde mig på ett betydligt bättre humör än vad jag var på innan jag ringde. Lyckat, helt enkelt. Ibland ska man bara hänge sig åt något spontant helt enkelt, utan så jävla mycket eftertanke och krav på att samtalet, som det handlade om i det här fallet, måste bli "perfekt". 






 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards