Alla inlägg under november 2011

Av roboguy - 8 november 2011 12:54

Kanske kan How To Survive A Garden Gnome Attack bli en riktigt härlig film, i alla fall i händerna på Robert Zemmerick som skulle behöva få sig en lite framgång snart så han kommer på rätt bana igen! Jag har inte läst boken som filmen kommer att bygga på, men jag hoppas att den i alla fall är full med svart humor och har ett litet morbit inslag eller liknande. Och det låter väldigt lovande att Zemmerick inte verkar göra en barnfilm då åldersgränsen ska ligga på PG-13! Det här blir något att hålla ögonen på framöver...http://www.moviezine.se/artikel/8747-zemeckis-redo-for-tradgaringrdstomtarnas-attack 

ANNONS
Av roboguy - 7 november 2011 19:20

Upplägget med den här filmen verkade lite lovande åtminstone- tre unga grabbar, och deras hund med det helt sjuka namnet Balls ( allvarligt vem fan ger det namnet till sin hund mer än i sådana här filmer) desperat vill hitta ett hus att flytta till och när de hittar drömhuset så är det verkligen för bra för att vara sant- innan de kommer fram till huset så har de blivit varnade av en hysterisk mexikanare och på brevlådan står det 666 undergångsvägen! Hmm varningslamporna borde börja blinka... Tyvärr blir filmen inte speciellt rolig, och inte heller har den med speciellt bra "splatterscener" heller.

LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN!
Filmen igenom känns det som att det är en American Pie-film som har kryddats med lite skräckelement, för det mesta av humorn påminner starkt om Pie-filmerna, och att grabbarna anordnar en riktig stor inflyttningsfest för att de vill hitta någon att ha sex med. Känns ganska bekant och ja, den konstiga "kvinnan som verkar vara mest en man som ser ut att jobba som tränare på skolans idrottslektioner"-finns också med här, hon/han har blivit nästan obligatorisk i sådana här sammanhang! 


Bästa scenen i Killer Pad är helt klart när grabbarna försöker besegra demonerna med hjälp av religiös sång och då stämmer upp i Heliga natt;P Sedan visar det sig att ett mer rockigt alternativ är bättre, nämligen Kiss och deras I wanna rock´n roll. 


Killer Pad funkar en tråkig söndagskväll men kommer snart att vara bortglömd! Men för att vara regisserad av Robert "Freddy Krueger" Englund så hade jag förväntat mig mer blodutgjutelse och definitivt lite mer galna upptåg men han gör sig definitivt mycket bättre som skådis istället för regissör.
 

ANNONS
Av roboguy - 7 november 2011 14:39

Googla var något nytt för vaktmästaren Herman i gårdagens avsnitt av den här serien som knappast blir bättre och bättre men som harvar på i Gustafssonskt stil men ytterst lite blir särskilt roligt. Vilket bottennapp det här visade sig bli... Och en hel del känns en smula bekant från tv-serien C/O Segemyhr. Som i avsnittet i söndags, "högljutt sex". En liknande situation fanns med i Segemyhr också. Likadant med kändisgrannen- i Segemyhr var det Jerry Williams som orskade kändishysteri, och i Gustafsson 3 tr var det Lasse Berghagen. Märkvärdigt bekant, kan det ha att göra med att regissören Kjell Sundvall varit inblandad i Segemyhr?! 

Av roboguy - 6 november 2011 01:45

Jag vet inte riktigt varför det är så roligt med reklam ( reklam som inte är på svenska, förstås) och jag begriper inte varför vi är så dåliga i det här landet på att göra något annorlunda! Men på andra håll i världen har de minsann humor, fantasi och ibland...ja, ibland vet man fan inte vad det är de försöker sälja. Men i All världens reklam som visas på TV11 så finns det med en hel del riktigt bra reklamsnuttar. Mina favoriter från när jag såg programmet tidigare...David Hasselhoff säljer bredband:

http://www.youtube.com/watch?v=_8EpOVeFB4w
Priece Brosnan i Bond-inspirerad reklam:

http://www.youtube.com/watch?v=iDLL_OHzzvY
Kanske inte superrolig reklam, men i alla fall något man inte får se varje dag:

http://www.youtube.com/watch?v=IuVmfmtXEw8

 

Av roboguy - 6 november 2011 00:39

En film som jag har sett fram emot och förväntade mig en hel del av, men tyvärr levde den inte riktigt upp till mina förväntningar. Men den var inte dålig åtminstone, och såhär när vi närmar oss jultider så är det alltid roligt att se filmer som inte har med "julgulligheter" eller äppelkindade barn med skimmer i ögonen som sitter och väntar på jultomten. Filmer med en ondskefull tomte brukar vara grymt roliga, men tyvärr är inte Rare export så rolig eller morbid som jag hade hoppats på.

LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN!

Jag vet inte varför det är så men jag stör mig något enormt på huvudpersonen Pietari... Det är något i det att han i filmen framställs som en "dum unge", och att han går omkring med sin tyghund hela tiden.... Nej det gillade jag inte alls och tycker att han kunde ha fått vara betydligt tuffare.


Betydligt tuffare gäller för övrigt för hela filmen. Rare exports vaknade bara till liv lite mot slutet då det äntligen blev lite våldsamt, men utöver det så är filmen ganska snäll och jag hade önskat få se lite mer våld och blod:P Det blev liksom lite för snällt stundtals och jag hade velat ha med en riktigt nasty tomte (istället för enbart hans nissar som kutar omkring utan en tråd på kroppen) istället för att se några slaktade renar... Kanske hemskt för andra men definitivt inte för min del.


Sedan var det ganska härligt att i början höra en amerikansk forskare säga "Sami people of Lappland"... Hur ofta har det uttalats på film, måtro?!;O


Nej, sammanfattningsvis är filmen helt okej men jag hade väntat mig lite mer... Men som uppvärmning inför det julemys som stundar så funkar den bra som en liten lättsam motvikt mot allt glitter och gulligull som vi har att vänta oss. 

Av roboguy - 5 november 2011 01:30

Jag hade inte tänkt se den här filmen överhuvudtaget men jag vet inte riktigt vad som fick mig att ändra på det beslutet mer än att jag inte hade lust med skräck ( konstigt, jag vet) och jag orkade inte heller med något mer svårtuggat eller emetionellt superduperdrama ( som jag aldrig ser på dock) så det fick bli en lättsmält popcornfilm som fyller sin funktion men som inte har så fasligt mycket att säga. Och filmen är helt och hållet inriktad på en ung publik så mycket av skämten går ut på gammal, hederlig men fruktansvärt tråkig slap-stick där skurken vanligtvis är den som snubblar och har sig samt smurfen med namnet "klumsig". Inte mycket att hänga i julgranen direkt...


LÄS INTE MER OM DU INTE SETT FILMEN.Det mesta i filmen känns som månadsgammal skåpmat och ingenting känns direkt nytt, det här är gjort enligt standard formulär 1A, och det finns inte med speciellt mycket nytänkande eller ens mycket charm. Man räknar helt hallt med att det räcker med att ha med Smurfarna och att det är det som säljer filmen, vilket fungerar förträffligt och den här filmen spelar väl in sin beskärda del av smurf-pengar. 


Men varför måste det vara så tröttsamt? Varför kunde man inte ha kastat in åtminstone ett dussin vuxenskämt, så man kunde ha något att skratta åt som inte ligger på en åtta-årings nivå? Och sedan produktplaceringen som är riktigt "rolig" i sig, där huvudpersonen Patrick får spela Guitar hero med Smurfarna och när han nämner Google så blir Smurfarna riktigt blå i byxan av upphetsning över ordet... Suck. 


Och sedan den gamla vanliga moralkakan förpackad i sex liter sirap- klant-Smurfen kan ju förstås bli precis vem han än vill, han behöver inte vara en tre äppel-hög, snubblande klant utan kan faktiskt bli en hjälte, och den enda tjejen i Smurfbyn får sig en "tjejkompis" med Grace. Åh suck. 


Men regissören och övriga räknar nog pengainflödet just nu och de hade ingen tanke på att det här skulle ens kunna bli en kärleksförklaring till den tecknade förlagan eller till gamla fans, det enda de såg var lättförtjänta dollarsedlar och då blir resultatet som det blir. En uppföljare lär komma som ett smurf-mail på posten inom kort, förmodar jag...

 

Av roboguy - 4 november 2011 23:00

"Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot."


Ja, snart får vi se huruvida Anonymous kommer att lyckas hacka Facebook eller vad som sker. Hotet från dem var i alla fall att det skulle ske just imorgon, den 5 november! http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13888401.ab 

Av roboguy - 4 november 2011 21:50

Det är på mobil.se man kan läsa om deras tester av mobilt bredband, och där avgår operatören 3 med segern tätt följd av Telia när det gäller bäst täckning. Och nu har 3, stolta som tuppar, valt att plocka fram "hundreklamen" igen med anledning av segern vilket jag tycker är bra eftersom de här hundarna var riktigt bra reklam när det begav sig. 


Nu undrar man bara när 3 ska börja se bort från mellan-Sverige och Stockholm och expandera norrut...? Jag skulle gärna vilja ha 3 som operatör någon gång, men då får se allt börja satsa lite i Norrland också med utbyggnad och bättre täckning! 
http://www.dagensmedia.se/nyheter/kampanjer/article3336842.ece

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se