Alla inlägg under november 2011

Av roboguy - 20 november 2011 23:37

Ja, vad ska man säga om Northugs senaste plexande? Jag tycker inte det var så farligt direkt, lite showande liksom som ökar underhållningen en smula men jag förstår samtidigt om en del anser det vara osportsligt och otrevligt mot andra, men samtidigt har han sagt att det inte var riktat till konkurrenterna. Nej i överlag tycker jag fler sådana här individer behövs inom sportvärlden, en Zlatan och en Northug inom varje sport som kan röra om i grytan lite och bjuda på något spex då och då samtidigt som de är kaxiga på grund av att de är just så duktiga som de är inom sin sport. Sedan behöver man ju faktiskt inte ta allting på så stort jäkla allvar...



http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article13961780.ab











 

Av roboguy - 20 november 2011 02:00

Tack TV6 för en sådan där alldeles lagom, dum-actionstänkare på lördagsnatten, den passade alldeles utmärkt trots att jag har sett den... Ja, vad är det nu?! Tror jag har sett den fem gånger vid det här laget åtminstone. Men bra dum-action är den likafullt fortfarande!













 

Av roboguy - 20 november 2011 01:30

Nu är de tjugofem dummaste lösenorden listade av Splash Data, och det är lite osmickrande att se vilka lösenord som det finns och att det verkligen finns människor som använder sig av dem?! Det tycker jag är det mest fascinerande av alltsammans... 





http://www.dn.se/nyheter/varlden/de-25-dummaste-losenorden-pa-engelska










 

Av roboguy - 19 november 2011 21:35

Åh, får lite härliga Fredagen den 13:e vibbar av den här trailern men jag vet inte riktigt anledningen till det... Skumt. Hur som haver, trailern tilltalar mig och Don't Go In The Woods tror jag kan bli en sevärd skräckis.







http://www.youtube.com/watch?v=Ps_PwlJW4Ns








 

Av roboguy - 19 november 2011 19:47

Ja, det är svårt för mig att bortse från Arnold S som Conan så det är inte helt enkelt att godta Jason Momoa som den nye Conan men man får väl försöka åtminstone. Men som vanligt har jag en del synpunkter och den större av dem är att Momoa är alldeles för mycket pretty boy. Det är inget barbariskt över honom överhuvudtaget, inte om man jämför med Arnold. Det är en barbröstad, visserligen muskulös, skyltdocka som springer omkring och försöker se lite lagom farlig ut. Ett annat problem är att filmen är en storproduktion, vilket inte den ursprungliga Conanfilmen var. Massvis med pengar har lagts ned i det här projektet och därför får filmen inte stöta sig med någon och man har gett barbaren lite hyfs och fasoner och mycket naket förekommer inte heller. Visserligen sprutas det blod så det räcker och blir över, och en del huvuden blir avhuggna, men det känns väldigt serietidningsaktigt och inte äkta och blir mest bara roligt, eftersom det tydligen ska spruta blod i massor oavsett vilken kroppsdel som blir avhuggen. Trots detta ger jag väl Conan anno 2011 ett svagt godkänt, jag hade ärligt talat inte väntat mig speciellt mycket och mycket var det man inte heller fick när man såg spektaklet.







LÄS INTE MER OM DU INTE HAR SETT FILMEN!




Jag begriper inte riktigt varför Ron Perlman ställer upp i så mycket skit numera. Behöver han helt enkelt dryga ut dagskassan eller vad handlar det om? Nåja, Perlman funkar som Conans farsa, men hela "barndomstiden" av berättelsen hade jag gärna sluppit se för den var inte intressant och som vanligt handlar det bara om att visa vilken tuffing barbaren var redan i unga år ( lite schysst var det när han på egen hand besegrar fem fiender och återvänder till byn med deras huvuden som bevis på sin seger). Lite väl extemt blir det att Conan förlöses ur sin döende mammas mage mitt under strid, men det blir ju en enkel förklaring till varför Conan blir som han blir för man har ju ignorerat slavtiden som i serierna formar Conan. 


Om det finns någon som verkligen är helt åt helvete felcastad i den här filmen, så är det onekligen Rose McGowan... Marique övertygar helt enkelt inte alls och Rose verkar inte ha lagt ned speciellt mycket energi i rollen heller. Den här häxan blir inte ett dugg underhållande eller ett dugg skrämmande, det blir bara ett stort intet av alltsammans... 


Och som vanligt när det är 2011 ( verkar det som ) så ska Conans kärleksintresse ha lite mer skinn på näsan jämfört med tidigare. Tamara är ett rådigt fruntimmer som klarar av att slåss utan att ha Conan vid sin sida, men varför då inte ge henne mer för detta än att hon klarar sig i vissa fall samtidigt som hon senare blir övermannad av fem, sex män i nästa sekund? Jag tycker det här är tråkigt. Det ska antingen vara så att kvinnan behöver Conans hjälp helt och hållet ( vilket är helt otänkbart under rådande förhållanden) eller så ska hon klara sig helt på egen hand istället. Ingen jädra halvmesyr tack, det blir bara löjligt när Conan ska springa och rädda Tamara stup i kvarten trots att hon från början framställs som en rådig kvinna. 


Men vad jag framför allt saknar från tidigare filmer är "Conanmusiken". Musiken i den här filmen är tråkig och man lägger inte ens märke till den. Ingen speciell musik ljuder då Conan fattar tag i svärdet och börjar slåss... Och samma sak med Conan, han blir aldrig den skicklige svärdsman han är i serietidningarna/romanerna. Trååkigt. 


Men som sagt, det är blodigt, det är hyfsat hjärndött, det är en stunds underhållning. Nya Conan får knappt godkänt, men duger bra som bakisfilm en tråkig söndagskväll...








 

Av roboguy - 19 november 2011 02:45

Har tröttnat lite på hela Ice age nu, men fan ta mig om inte de här två kortfilmerna ändå lockar fram en hel del fniss;P Men jag har inga stora förhoppningar på nästa film, inte sedan det kom in ungar i bilden och dessa kommer förmodligen att ha en central roll i nästa film. Är det inte dags att lägga av nu?! Eller låta någon av karaktärerna få en egen film istället kanske... Det börjar gå lite för mycket på tomgång redan i den tredje filmen tyvärr, så jag tycker att det krävs ett ganska radikalt, nytt grepp inför den nya filmen för att det hela ska kännas intressant och roligt igen. 







http://www.youtube.com/watch?v=_5BGRCryrOU&feature=relmfu










 

Av roboguy - 19 november 2011 01:45

Gone ser helt klart intressant ut även om jag har mina misstankar om att den ändå inte kommer att tilltala mig fullt ut, men vem vet- man kan ju naturligtvis bli överraskad! Men största anledningen till att jag kommer att se den här stavas  Amanda Seyfried. Enough said!






http://www.youtube.com/watch?v=YXaxr23OJNw&feature=relmfu













 

Av roboguy - 19 november 2011 01:17

Ooohh den här ser minst sagt mycket intressant ut och ännu roligare att skådisen Woody Harrelson får massvis med lovord över den här insatsen. Och inte blir det sämre utav att Steve Buscemi finns med ( frågan är bara hur mycket han egentligen är med) och Sigourney Weaver är alltid sevärd. Det här kan vara riktigt bra!!!






http://www.youtube.com/watch?v=vpte72HaLRE













 

Skapa flashcards