Alla inlägg under november 2010

Av roboguy - 2 november 2010 23:36

" Leonardo DiCaprio var med i samtalen kring rollen som Patrick Bateman i American Psycho. Nu verkar det som han fått sin seriemördarroll. Han kommer porträttera seriemördaren H.H Holmesfrån Erik Larssons verklighetsbaserade roman från 2003, uppger ShockTillYouDrop. Boken väver samman berättelsen om två män i Chicago - Daniel H. Burnham, den briljante arkitekten bakom den legendariska Världsutställningen 1893 och Dr H.H Holmes, den listige seriemördaren som använder välgörenhetsjippon för att lura sina offer till sitt omsorgsfullt konstruerade "mördarslott" (han öppnade ett hotell i samband med utställningen). Holmes (alias Herman Webster Mudgett) var en av Amerikas först dokumenterade seriemördare i den moderna användningen av termen och han skaffade sig en hög body count på 1800-talet. Han bekände 27 mord men kunde vara ansvarig för så många som 200."




Om den här filmen blir av och med DiCaprio i huvudrollen så kan det här bli riktigt sevärt!

Av roboguy - 2 november 2010 21:54

Jag trodde i min enfald är mitt mobila bredband skulle fungera bättre på den nya datorn-eftersom man har ny maskinvara och det skulle inverka på bredbandet och göra att det fungerade riktigt bra. Men snabbt kunde man konstatera att hastigheten är den sämsta jag har varit med om- knappt över 2 Mbit kommer jag längre. För att inte tala om resultaten på Bredbandskollen där det blir skrattretande dåliga resultat och min hastighet underkänns hela tiden! 


Jag köpte en förlängningssladd som försäljaren sa är det allra bästa- ja, om man lyckas hitta den plats i rummet där täckningen är som allra bäst, vilket man kanske aldrig hittar och man har oändliga möjligheter och det lär aldrig gå att hitta den ultimata platsen. Således har man alltså lyckats byta ned sig trots att man har uppdaterat datorn. På den gamla var det bara att placera modemet i usb-porten baktill och sedan var det bara att surfa med Turbo 3G-täckning VARJE GÅNG! Just nu får man vara nöjd om man lyckas få 3G ens en gång.

Suck. Jag som har varit så nöjd med min hastighet på uppkopplingen. Varför skulle den gamla datorn börja krångla. Och vad ska man göra nu?! Leta och leta och leta tills dess man äntligen lyckas finna den plats som genererar allra bäst uppkoppling? Ja, det är väl inget annat man kan göra.

Men nog var det betydligt enklare på den gamla. Där visste man direkt var man skulle sätta in modemet och så var det bara att surfa. 

Av roboguy - 1 november 2010 19:50

Oh härligt med lite bilder från den här hett efterlängtade filmen! Det ska bli otroligt roligt att se vad Peter Jackson och Steven Spielberg kan åstadkomma tillsammans- sannolikt blir det inget mindre än ett mästerverk. 





http://www.moviezine.se/artikel/5899-forsta-bilderna-till-tintin


Av roboguy - 1 november 2010 19:47

Min gamla laptop bestämde sig för att det var dags att sluta fungera i lördagsnatt, så sedan dess har jag varit utan dator och Internet. I dag lyckades jag dock med konststycket att få igång min andra laptop, den som är ännu äldre än den som slutade fungera i lördags- konstigt nog. Den här datorn fungerar hjälpligt, men är inte att lita på-ena dagen kan den fungera nästan som under fornstora dagar och sedan kan den inte fungera att få igång på flera dagar/veckor/månader. 

Så jag anser att det är hög tid att investera i en ny dator, och det är precis det jag ska göra imorgon. Mer uppdateringar om det lär följa imorgon! 

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards